sejvi Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Romariooo: Jo vazne, chatka je zamluvena a Kibi s nama jede na 100%... ;) Hlavne nejedu vlastnim autem (s nekym se svezu), zadny vstup platit nebudu, budu jak ti Holandani minule... ^_^ To by byla prca, kdyby jsem jim pri rozdavani poharku trosku zlepsil vzduch dymovnici... :) NE takovy magor nejsem, ale jak me Olin nasere, tak to ROZTOCIME... ^_^ Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Co tak ctu, tak Olin je curak a pral bych mu poradnej paled co prdele... dostal by dve a sel by k zemi, ubozak Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 tak sem koukal jardo ze jestli si tam zakladal tema o srazu OC s fotkama tak to je smazany, hele jak je mozny ze tam smi byrt srazy felicia klubu a skoda doksy a ne OC? ;) to je diskriminace ze jo, konkurencni srazy tam jsou ale nas ne ;) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 on tam byl, dost lidí odtud to vidělo, ale jak se blížil termín, tak "záhadně" zmizel , to značí jediné, zdejší komunita je pro ně konkurence, která jim vadí - což je pro nás dost dobrý výsledek za tak krátkou dobu, :) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Je tu nejaký admin alebo mod, čo funguje na Škodahome? Potreboval by som zmazať tému o mojej Fabii vo "Vaše Fabie" - link je nasledovný http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56005 Link som schválne nedal ako aktívny, aby sa nedalo zistiť, z akej webstránky sa na Škodahome kliklo ;) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Do Fabii bohuzel nedosahnu, snad MichalF Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Mas to mat Igor. zmazane. Akurat je uchovana v sekcii "Kos", nie je ale na zaciatku. :) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 oli: Ďakujem veľmi pekne Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Nemas za co. Ked sa da rad pomozem. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 tak je to na tvoje prani to ti nikdo nemuze nic rict ze jo Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 No a dôvod, prečo som chcel mať dú tému na ŠH o mojom aute zmazanú, je v mojom podpise Vytvoril som tam podobnú novú, ale je to jedna z posledných, čo som na ŠH kedy vytvoril. Veď ako by to vyzeralo, aby jeden z adminov na OC fóre nemal Octaviu, no nie? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 mno tak to gratulace :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 parada pane cestne clenstvi v OC je ti ihned pripsano :) Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No a dôvod, prečo som chcel mať dú tému na ŠH o mojom aute zmazanú, je v mojom podpise :( Vytvoril som tam podobnú novú, ale je to jedna z posledných, čo som na ŠH kedy vytvoril. Veď ako by to vyzeralo, aby jeden z adminov na OC fóre nemal Octaviu, no nie? :) Tak jak tak koukám, stačí být tady na OC chvíli adminem a už máš doma novou Octu, gratulace ;) :P Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 No teda Igor, pekna zmena. Gratulujem k novemu vozitku. :) Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Ozaj, aby som nezabudol... Vasa nam robi na SH reklamu: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1280052 Som zvedavy, ci to tam vydrzi. :) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Ďakujem všetkým za gratulácie, k tej Octavii som prišiel úplnou náhodou, keby mi niekto pred pár dňami povedal, že Fabiu vymením za novú OII, tak ho vysmejem a budem si ťukať na čelo ;) Teraz sa ale smejem ja, pretože voziť sa v OII a FII je teda sakra veľký rozdiel... Vždy som sa tešil, keď som kúpil nové auto, ale tak, ako sa teším teraz z Octavie, som sa netešil ani vtedy, keď som si dávno pradávno za svoje ušetrené peniaze z brigád kúpil starú hrzdavú Š 105L a s mokrým vodičákom som sa vyvážal po širokom okolí ako majster sveta Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tohle forum je úžasné - den dva tu nejsem a přibudou tu max dvě stránky příspěvků, když z nich vyselektuji to co nečtu, tak za 5, maximálně 10 minut nemám co řešit Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 a to je dobre nebo spatne? me se libi ze je porad prehledny a to je nas uz pres 2 000 :) a neni tady milion picovin co nechci cist jako stary auta apod na druhou stranu by to mohlo pak mit vetsi pocet lidi a zobrazeni kdyby tady bylo mrte temat nj tak treba casem Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Jednoznačně dobře Informace co potřebuji tu vždy najdu a získám, takže jak říkáš, nepotřebuju tu tisíce blbostí a rolovat kilometr jak na ŠH. A se týká počtu zobrazení, to já jako uživatel neřeším. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Dnes mi prislo (nahodou jsem tam vcera mazal 2 inzeraty na prosbu clenu, pche, si me nezaslouzili ): Ahoj Vzhledem ke Tvé dlouhodobé nečinnosti na foru v řadách moderátorů, Ti byl po dohodě s ostatními adminy odebrán post moderátora. Děkujeme Ti za účast na zlepšení chodu tohoto fóra. Za team SKODAHOME Olin Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 :-D Už jsem se lekl, že to chodí tady :-) Na ŠH musí dokončit jarní čistku :-D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 no jo kryso a mas to ;) jinak uz sme pres 2 000 registrovanych a koukam ze hodne novych clenu se registruhje i tady a zada o ikonky takze super a jen tak dal Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Za seba môžem povedať, že je veľmi dobré, že sa tu nemusí človek preklikávať množstvom balastných príspevkov. Cvične sledujem aj ŠH, je pravda, že z času na čas tam v OII sekcii vznikne aj niekoľko nových tém v priebehu dňa, ale nejak sa to tam všetko skôr točí okolo tých istých vecí... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 no jo kryso a mas to :D jinak uz sme pres 2 000 registrovanych a koukam ze hodne novych clenu se registruhje i tady a zada o ikonky takze super a jen tak dal :) Jojo, ale nemam to pry brat osobne, jen se dela decentni cistka, i podekovani bylo, v prvni i druhy SZ, takze to zase beru :) Ale stejne jsem se chystal o to rict, aby mi furt nechodily maily, ze mam smazat kde co :) Clenove nam pekne rostou, jen hooooust Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Poděkování bylo, ale všichni víme proč ti odebrali funkci. :) Na skodahome zas tolik novejch příspěvků není. Třeba v těch technických sekcí se řeší furt to samé dokola a znovu. :) Já tam jdu jednou za týden a to stačí. Jinak se mi tu líbí to rozdělení podle motoru. Ten kdo to dělal si s tím dal práci. Pokud chci vědět něco o konkrétním motoru, zrovna nedávno jsem něco hledal, tak na něj kliknu a hned vidím tech data, spotřebu a poruchy. :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 mischicka sepsal, vittorio povytvarel :) myslim ze tim ze to tady je mensi spis uhlidame dupilcitni temata v technickych sekcich :) on se vzdycky bude resit to same jelikoz nic prebornyho novyho uz asi nebude :) hlavne aby udelali Octavii 3ku a nezmenili nazev :D at mame este tak 6 let prisun lidi a informaci Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Jinak se mi tu líbí to rozdělení podle motoru. Ten kdo to dělal si s tím dal práci. Pokud chci vědět něco o konkrétním motoru, zrovna nedávno jsem něco hledal, tak na něj kliknu a hned vidím tech data, spotřebu a poruchy. :D Óo, díky díky, taky z toho mám radost a hlavně myslím, že to je ku prospěchu věci - nedoradí to toho kdo chce poradit tím, že je tam jen jedna sekce motor a v ní 5 nových nesmyslů s názvem "Pomoc" nebo "Octavia II nejede". mischicka sepsal, vittorio povytvarel :o Dostanu prémie předsedo? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 stopro miso, privezu ti lizatko z ameriky po vanocich :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky