vittorio Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 nechapu v cem to je ale nejaky figl za tim bude, u nas je to jasne jak se spustilo forum je v historii videt skok podobneho razeni, ale neverim ze to jejich pocitani co predtim meli bylo bez fora... Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Je to divné. Taky je divné, že na forum.skodahome mají měřící kód tuning.cz . Ale na druhou stranu mají dle Toplistu vstupní stránky: 10842 lidí www.skodahome.cz 1647 lidí forum.skodahome.cz To je divné, že by bylo fórum méně navštěvované. Fakt nechápu . :lool: Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Je to jedno, já nejsem inzerent, ale jen je to zajímavé. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 presne, je nam to jedno ale zajima nas jak se to da tahle krasne udelat treba koupili tuning.cz :( Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 Hele nevím, každopádně je to nějaké divné fatk koukni se dnes. Nárůst 45% . Je 9hodin a 10375 -přímých vstupů - www.skodahome.cz . Jako jediný v kategorii má v tuhle dobu nárůst :( Nebo je někde na ně odkaz na nějakém hodně velkém serveru. Jenže to se mi nezdá. Já když měl jednou odkaz na www.auto.cz přidalo mi to jen 1000návštěv. Chci vědět jak toho docílili taky bych chtěl za pár dnů ztrojnásobit návštěvnost. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 napodobne :( ale vidim za tim ten kod tuning.cz jak si nasel kdyz se podivam na tuning.cz navstevnost a taky na navstevnost predchozi skodahome tak je to presne soucet... no nic to chce videt GA nebo mereni ze serveru jinak o nema vyznam Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 19, 2010 Sdílet Odesláno Květen 19, 2010 já nevím co Vás překvapuje, Olin má nový bagr s netem tak kliká celý den aby zvýšil počet přístupů a své peníze Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Jsem teď po dloooohé době zavítal na ŠH a zjistil jsem, že i když tam rok nechodím, jsem stále v TOP3 v počtu příspěvků celkem :-) Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Ono tam OC docela prevazuje :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Jj, značně :) Někteří tam pořád chodí a přizpívají, ale já už přes rok ne e :-D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 hezka statistika :) tak misicku a hlavniho spammera mame tady tak to je fajn, jirina taky chodi sem, jen spidak a vorel jsou tam podle me :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 spidak nevím, a vorel je podle me po uši v plínách:-D Jinak tady ještě nejsem ani v první dvacítce, tam to bylo za 4 roky... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 nj tam jsme se taky vybourili jako mlady kluci :) kolik energie jsme tam nechali :D pockej tady za 4 roky :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 To jo, co jsme se tam s tím navztekali, času a úsilí tam nechali...a Olin nám ani nedal zalaminovaný certifikát :-) Jsem rád, že se mi aspoň podařilo smazat všechny svoje přílohy a topicy, co jsem tam nechtěl nechávat. Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Udelal jsem to podobne :D Vorlajz je presne ten typ, co chodi tam, nepochybuju ;) U Spidaka clovek nikdy nefi, tezko rict, ale co by tam bez nas probuh delal? :P Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Ale tady není, ne? Nebo ho aspoň nevídám, myslím spíďáka. Btw co jsme odešli, tak si spousta lidí, co předtím byla na ŠH sotva pár měsíců, dost pomohla a dostali fce, když olín musel nahradit velkou část týmu A/M. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 tak bylo potreba nahradit asi 5 adminu a 10 modu, dyt to z 80% delali lidi z OC Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 (upraveno) no tak škodahoň je mou stále často navštěvovanou stránkou ač kvůli ledkám tak i bazaru. je fakt že ten bazar prostě jede.. ale jinak to je lůza, hrůza děs.. a uplně nejvíc mě pohoršuje, že tam inzeruje třeba kupskodu.cz každej určitě ví, co je to "za č.." :lool: přiznám se, že jsem uplně mimo dění neboť mám hodně práce ale určitě se rád objevím někde na srazu.. :D Upraveno Prosinec 27, 2010 uživatelem Superfatty Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky