zabiak Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Ale houby kolaborant. Podívej se na datum. Tahle dohoda byla učiněna 3 měsíce před tím, než se OC a SH rozešlo. :D A pak to i přes tuhle dohodu pokračovalo tak jak je vidět v sz vyhrožování varování a tak. Postnul jsem to naopak první je ten mail a pak ty SZ poznáte to podle data u nich. Aha takže poté co jsem ho tam usvědčil, že lže on a né já. (Tu maily a sz jsem dal i tam). Tak tu diskuzi smazal. Opravdu bezva přístup. Ale projevil se jeho charakter. I když ten se projevil již dříve: Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tady Ti, po dohodě, smažeme celý profil, máš možnost vyslovit poslední přání :-DDDD Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Vepřové se zelím Škoda jen, že to smazal, chtěl jsem aby si to přečetlo co nejvíc lidí jaký je to hnusný lhář. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tady to všichni ví a tam tomu někteří nechcou z různých zjištných důvodů uvěřit, takže není co řešit... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 taky jsem koukal,že problém vyřešil přístupem sobě vlastním. No asi došli argumenty. Jak na to co napsal Viktor tak i na to co jsem napsal já. A já se tak těšil na odpověď :-))))) Jo a Zabiáku jestli jako dál budeš odkazovat na svoje stránky v každým případě a zvyšovat si návštěvnost tak přijede bagr a uvidíš co ti zbyde :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 njn skoda ze sem se nedockal nejaky odpovedi, skoda ze nevyuziva vic jen smazani nepohodlnych prispevku, ale jen celych temat, jak k tomu prijde vasa s jeho dotazem ktery byl presunut z admin do lamparny a pak smazanej ? no nic Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 třeba umí smazat jen téma Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nejspíš, beztak si neumí forum přeponout do češtiny a pak je problém :-) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Pro me je tento clovek mrtvy, ukazal sve vystupovani jako prizdis*ac a chova se jak k*eten, jde mimo me... Tot vse! Standis, to je kapitola sama pro sebe, strasnej bojovnik za SH... Jen tak dale "kluci" Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 JJ, ten mě taky zklamal, dostal funkci a Olin si z něj tím udělal vazala maximálního, to asi ani sám nečekal... Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No teda, clovek nie je 1 a pol dna pri pocitaci a take veci mu ujdu... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 to mě teda štve, že sem si nepřečetl pokračování Vašova dotazu nechápu, proč to mažou, co je za problém :-/ Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Protože jak Vito tak já jsme mu tam dokázali, že on lže! A to se pak špatně debatuje. Že lže to bych ještě pobral, spoustu lidí lže, ale že se snaží udělat lháře z ostatních to je nejhorší. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no ja sem nic ale proti nemu tam nerikal ja napsal tri jasny body co sem k tomu chtel dodat a na konci sem napsal ze jako tim si myslm ze to staci a on to zase cely smazal jak maly dite...to je pak proste. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 ale jestli jste to četli pořádně tak napsal, že je spokojenej, my jsme taky, definitivně ukázal co je zač takže asi nemá cenu ho dál řešit Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 jj jinak pokud chcete na SH někomu pomoct a vložit odkaz na něco co je zde nebo na mých stránkách stačí použít nějaký zkracovač url například tento: http://xbit.cz . A nebo ve formátu bez http. Tedy www.skodaoctavia.cz nebo www.forum.octaviaclub.cz . Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 tak teď mě teda vytočil ten zmrd zkurvenej s votuzenou červenou fábií alá vzpínající se kůň.. jak je vlevo ten status člena, tak jsem tam dal odkaz "forum.oc.cz" - celý samozřejmě a ihned mi na 4 dny zablokovali účet! je tohle normální? to je cenzura jak svině.. pičus jeden zasranej! potřebuju tam kontaktovat jednoho člena ohledně nárazníku a můžu tak akorát čumět na zkurvenou hlášku :D asi pojedu na sraz SH a vyřídím si to s tím pičusem osobně Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 10, 2010 Sdílet Odesláno Květen 10, 2010 jj jinak pokud chcete na SH někomu pomoct a vložit odkaz na něco co je zde nebo na mých stránkách stačí použít nějaký zkracovač url například tento: http://xbit.cz . Jo jo ja v hojne mire pouzivam www.jdem.cz Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Ja uz tam absolutne nechodim, forum slo co se kvality clensky zakladny razantne dolu, co se fora jako takovyho tyka, netreba komentare :( Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Mě už tam pro jistotu olin maže i fotky co si přidám do tématu. Teď mi smazal fotku mejch zrezlejch dveří. Prej porušuje ty jeho pravidla. Asi moc rzi bo co. Mě štve, že mi smazal i spoustu starých fotek v tom tématu, když ho promazal. Některé fotky jsem měl jen tam, ani v pc je nemám. Ale, už na to kašlu, už je mi to jedno. Já jsem, už kapituloval :( Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Pekný avatar na SH :). Ale štve ma ža tam nemôžme mať žiadny odkaz :P , pár ľudí by som tu veľmi rád videl, keďže majú celkom zaujímavé témy ale čo im mám tam napísať, keď slová OC je tabu? :D Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Můžeš jim poslat sz :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 jak psali kluci, dej odkaz pres www.jdem.cz tak do odkazu muzes schovat odkaz na OC kdyz uz je to zakazany z jejich strany...taky sem tam minule vlezl a mel jsem asi 20 SZ s prosbami o smazani topicu apod... :D no a kdyz nekdo neco chtel rekl jsem ze to mam na nasem foru a ze tam to davat nebudu a odkaz sem daval do QUOTE nebo do CODE Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 jak se dostat na prvni misto navstevnosti klubu: spojit statistiku fora a clubu :) http://www.toplist.cz/stat/?menu=4096&...=5&n=141909 my to mame u toplistu rozdeleno takto: OctaviaClub.cz - forum plus stranky Octaviaclub.cz - Forum - jen forum Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Hele to je nějaké divné. Návštěvnost mají teď přesně dvojnásobnou měli 8-9tisíc denně. A to mi neříkej, že jejich hlavní stránka skodahome.cz měla návštěvnost jako fórum? Nesmysl. Ještě se mi nestalo, že bych něco hledal a narazil na jejich stránku. Všichni chodí na fórum a na tu stránku možná někdo omylem. To je divné, jak to udělali? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 podle me to je tim jak jsem psal, ale je to taky divny ten podil by teoreticky mel byt stejny jako u OC cili pomer forum ku strankam je 4:1 Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 jak psali kluci, dej odkaz pres www.jdem.cz tak do odkazu muzes schovat odkaz na OC kdyz uz je to zakazany z jejich strany...taky sem tam minule vlezl a mel jsem asi 20 SZ s prosbami o smazani topicu apod... :D no a kdyz nekdo neco chtel rekl jsem ze to mam na nasem foru a ze tam to davat nebudu a odkaz sem daval do QUOTE nebo do CODE Aha, tak dik, budem to robiť cez ten skracovač. No, verím že veľa ľudí zo SH má v tom chaos, hlavne nových, keď vidia vyvesené témy napr od teba. Možno sa pýtajú kto je do čerta ten Vittorio a prečo sem nechodí :) Má SH nejakú zvláštnu reklamu teraz? Dosť veľa nových členov a tém majú, napr v sekcii Vaša OI Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 jestli maji reklamu nevim :) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Podle mě je to buď omylem nebo záměrně zdvojené. Je to naprosto přesně dvojnásobek. Bylo 9tis teď je 18tis. Nebo je možné, že to tam před tím měli blbě dané a ten měřící kód nebyl na všech stránkách? Není možné aby skodahome.cz mělo stejnou návštěvnost jako fórum. To ti garantuji. Podívej se pod články nikdo tam ani nic nenapíše. Ani se tam nic neděje. Už jen kdo tam chodil uzná, že na hlavní stránku skodahome.cz zabloudil jen omylem jednou za měsíc zatímco na fóru byl x-krát denně. To je nemožné. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Olin má zmanipulovaný všechno, tak se není čemu divit.. asi doma celá rodina kliká na stránky sh, fórum má návštěvníků dost a přibejvaj :-/ Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky