Přejít na obsah

Kamera do auta 2

_neo

Doporučené příspěvky

Dik za zamčení (víš kdo je horší než třídní nepřítel ?? ) .. To téma na které odkazuješ je přes dva roky staré a v elektronice, co se týče pokroku to je už pravěk .. chtěl bych vědět jestli má někdo zkušenosti a může doporučit něco z aktuální nabídky na trhu ..

Dík

K.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...