Přejít na obsah

"Černoušek" ala RS

Doporučené příspěvky

mar.cz: Kdyz je podlozka chromova, tak se dela i reflexni folie ZLUTA, CERVENA nebo ZELENA... :palec:

Oranzove zarovky? Jake popripade co navrhujes misto oranz. zarovek...?

já dal všude chromový, do všech i do bočních a vypadá to dobře hlavně to neodráží to oranžové světlo, koukni na mého mazlika mělo by to být vidět :palec: ta samolepa je tedy na transparentním podlkadu a písmo je barevný?

Odkaz ke komentáři
Je to cerna samolepka na ktere je nalepena dalsi samolepka s napisem www.octaviaclub.cz ze stribrne reflexni folie. Je nalepena na cene samolepce jen kvuli tomu, aby se zakryli reklami ktere jsem mel na plastovem drzaku SPZky...

to jo, já myslel na tu chromovou podložku :palec:

ty žárovky http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=4254 :palec:

Upraveno uživatelem mar.cz
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Koupil jsem novou lestenku na cernou metalizu od SONAXu na doporuceni romaria. V Baumarktu ji meli za 449Kc, to je docela hodne, ale jiny obchod jsem po ruce nemel... :) Hned jsem ji vyzkousel na predni naraznik a musim rict ze nadhera, lesk jak blesk! Krasne je ted videt perlet v metalize. :) Byl jsem zvedavy jak dopadne 20cm rejha v narazniku.., po osetreni SONAXem se trochu ztratila. Z metru neni videt, jen kdyz se na ni z blizka zamerim, tak je jeste videt vlasova carka... To bude chtit asi pozdeji rozlestit u profiku...

SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnka

sonax1.jpg

sonax2.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja mam zatim vyzkouseny tyto lestenky:

imgpreviewcauq9i41.jpg

Turtle Wax COLOR MAGIC PLUS CERNA cena cca 290Kc

Vysoce kvalitní barevný vosk. Balení navíc obsahuje korekční tužku ChipStick, která překryje i hluboké škrábance a navíc dodá laku auta intenzivní lesk a dlouhotrvající ochranu.

sonax.jpg

SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnka CERNA cena cca 390Kc

Barevná leštěnka SONAX v 6 barevných odstínech. Čistí, leští a konzervuje najednou, zakryje i drobné škrábance na laku. Osvěžuje barevný vzhled laku a přináší vysoký lesk s dlouhodobým účinkem. Je vyrobena na vodou ředitelné bázi, bez rozpouštědel, obsahuje přírodní vosk, a proto nepoškozuje původní lak.

Turtle Wax COLOR MAGIC PLUS neni spatny, ale SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leště se mi zda lepsi... SONAX vydrzi vice umyti, tedy vydrzi na aute dele. Perfektne zakryje male skrabance, vetsi rejhy slusne zamaskuje, ale porad jsou pri dukladnem kouknuti videt. Proto mi byl doporucen pripravek Odstraňovač škrábanců SAFE CUT od Turtle Wax. Mel by si poradit s vetsimi skrabanci na ktere lestenka je kratka. Zaroven by mel byt o dost lepsi nez TEMPO na nove laky... Pristi tyden mi prijde, tak ho hned vyzkousim... :P

safecut.jpg

Neznalku nemam vyzkouseny lestenky SONAX, TURTLE WAX na aute bez metalizi, tak ti neporadim... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...