nollie Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Nollie, musíš překecat kluky z DC, vorlajze a taky Tiesta aby tě příště podpořili... víš jak :-)) Tydle dva poserové na to pěkně kašlou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Sakra, chtělo by to víc dvojek, je tam přejedničkováno! Nazdarek neboj jak budu moct a neco bude ale trosku bliz Cv....Tak prijedu podporit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Sejvi: Co takhle udelat neco tady u nas at nejezdime my furt nekam ale hosi at prijedou sem k nam...???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Kaby: učirtě... nejni problém... akorát teď bude Rozkoš..., tam se nás sleze hodně doufám... :-))) A tešíme se na vás hoši :( :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Kaby: Jsem pro... Udelal by jsem mensi kompromis a porad me lakaji ty MOTOKARY v Moste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Kaby: Jsem pro... :( Udelal by jsem mensi kompromis a porad me lakaji ty MOTOKARY v Moste... JJ Most by byl fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Nollie, musíš překecat kluky z DC, vorlajze a taky Tiesta aby tě příště podpořili... víš jak :-)) Dolke vítej v klubu O žádným servisu nevím... Jen v Havrani u Mostu prodávaj relativně levně díly na Octavie. Ale fakt o dobým servisu okolí Žatce nevěm... TP jo... :( :( ;) díky za tip :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 tak ja nejsem schopen dorazit na pumpu co mam kilak od domova a pojedu do Mostu,jo? jste upadli na celo,ne? :()) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Tak já na to nekašlu, jen mám trochu víc povinností než volnýho času... ale určitě se stavim, o tom nepochybuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Joooo tak ty motokary bych dal taky kdy to teda dohodnem??? na vikend uz ale neco mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Joooo tak ty motokary bych dal taky kdy to teda dohodnem??? na vikend uz ale neco mam taky mám plnej víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Tak co takhle 12.8 ctvrtek peknej den ne A ja mam zrovna narozky tak mi alespon poprejete a zaplatite jizdu :( :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Tak co takhle 12.8 ctvrtek peknej den ne :( A ja mam zrovna narozky tak mi alespon poprejete a zaplatite jizdu :( ;) :D čtvrtek by šel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 tak ja nejsem schopen dorazit na pumpu co mam kilak od domova a pojedu do Mostu,jo? :( jste upadli na celo,ne? ;))) vorlajz s tebou stejně nikdo nepočítá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 CT mam vecer floorbal, takze nemuzu. BTW: nemate nekdo vodu v baraku? koukam na zpravy a net, je to ZLO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 (upraveno) CT mam vecer floorbal, takze nemuzu. tak jednou vynechas....dame zavody bude to GooD vecer... Upraveno Srpen 8, 2010 uživatelem Kaby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Ten ctvrtek by jsem mohl dorazit... Kolik by se nas tam seslo, respektive vyjadrete se zda muzete nebo ne... Je potreba motokary predem zamluvit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Ten ctvrtek by jsem mohl dorazit... :) Kolik by se nas tam seslo, respektive vyjadrete se zda muzete nebo ne... Je potreba motokary predem zamluvit... já to nemužu říct na 100% pač pudu dávat auto do servisu a teprve v pondělí budu vědet kdy ho dostanu zpět... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Ve čtvrtek by to šlo.... :lool: Nevěm zda-li bych jezdil ale učirtě přijedu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Čau, kluci, nezpůsobila voda nějaké problémy na trase Lovosice-Ústí? Zítra musím do UL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 ja rad prijedu i s Ivcou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Taky bych mohl někoho vzít kdo bude mít zájem... :) :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Takze ve CTVRTEK by na motokary dorazil: Sejvi Lubo24 (ma 3 volne mista v aute) Kaby Dolke (nevi to na 100%) Chtel by jsem to rozlousknout do STREDY dopoledne zda se pujde na motokary nebo ne. Kvuli rezervaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Čau, kluci, nezpůsobila voda nějaké problémy na trase Lovosice-Ústí? Zítra musím do UL Ja ot jel v sobotu kolem poledne z Prahy a v pohode. Spousta priposranejch ridicu, ktery mi vyzirali ty nejvetsi a nejkrasnejsi louze , tak sem je musel predjet, abych si to paradne uzil. Nejlepsi louze je u zdymadel. juuchuuu to byl strik. Jinak vsude pohoda. U mytny brany v Zalezlech bylo bahno ze strane, ale jinak OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Ja bych motokary dal, ale ve ctvrtek jedu rano do biliny a vracet se púak z Usti znova do Mostu se mi nechce, kdyby byly bliz tak np, atmate nejakou konkurenci v poradnym zavodnikovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 AA beru zpet, tak silnice UL -LOVO, je pry uzavrena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Chtel by jsem to rozlousknout do STREDY dopoledne zda se pujde na motokary nebo ne. Kvuli rezervaci... ja to rikam zavazne....Sejvi co treba Kibi nemuze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 A z DC a u UL nikdo jo???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Sejvi co treba Kibi nemuze?? Alzbetka mi da vedet (mam ho ted online na ICQ) a poptam jeste Kibiho... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Alzbetka mi da vedet (mam ho ted online na ICQ) a poptam jeste Kibiho... ;) Pred chvilkou sem Kibiho potkal v CV u Globu ale jen sme se minuli....mas na nej ICQ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.