Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 No a někdo by mě mohl přikrýt... :-))))) Žanetko, nechceš se toho dobrovolně ujmout??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 vždy když mám mizernou náladu,přečtu příspěvky od Luba a je hned líp :) Lubo klidně ale jen aby mě pak ta tvá Hanička nebacila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Hi hi hi... proč má??? ona nejni vůbec moje... Je to jen kamarádka.. nic víc, nic míň.... :) Nikdo nejni můj, já nejsem svůj a vy jste moji aby bylo jasno... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Hi hi hi... proč má??? ona nejni vůbec moje... Je to jen kamarádka.. nic víc, nic míň.... Nikdo nejni můj, já nejsem svůj a vy jste moji aby bylo jasno... :) :) takhle to umí napsat jen náš Lubo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 JJ Luboškovi příspěvky sou super. Ten nikdy nezklame. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Já a zklamat??? To jde??? Ale prdlajs... Jde všechno... Když se chce, že.... Dochází RUM,,,, do čaje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Zlato a chceš přivést další lahvinku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 No dneska dopiju tuhle a zajtra se uvidí,.. Ale děkuju ti lásko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Ty vogo tady to jede. hehe neshanite nekdo starsi NTB? POSTA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Co bych pro tebe neudělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 No dneska dopiju tuhle a zajtra se uvidí,.. Ale děkuju ti lásko zase to důvěrný oslovení..a já pak tápu jestli to náhodou nebylo na mě..jak u toho stánku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Čerrti, toto je naprosto normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Čerrti, toto je naprosto normální Ondro já už si zvykám ale Lubo na mě neni tak milej jak na vás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Teda cerrti-- Ty jsi ošklivá jak půlnoční směna na cestě do Prahy... Co kecáš že jsem na Tebe vošklivej... Teda ty to už nechlastej... :-))) hi hi hi Náhadou... sem na Tebe jako na vlastní... Okorát že nejsi henetento Fajmonová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Teda cerrti-- Ty jsi ošklivá jak půlnoční směna na cestě do Prahy... Co kecáš že jsem na Tebe vošklivej... Teda ty to už nechlastej... :-))) hi hi hi Náhadou... sem na Tebe jako na vlastní... Okorát že nejsi henetento Fajmonová právě že narozdíl od tebe sem dnes úplně střízlivá broučku tak vim co mluvim prej jak na vlastní,no tě bůh teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Hééj ty mařeno jedna... co to kecáš... Sem si Tě všímal... bo snad ne??? Sem si Tě všímal... a hóoódně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Hééj ty mařeno jedna... co to kecáš... Sem si Tě všímal... bo snad ne???Sem si Tě všímal... a hóoódně... já bych to raději nerozebírala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 No to teda rozebírat nebudem páč bysme přišli na něco na co třeba přijít nechceme a je to v řiti, že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 No to teda rozebírat nebudem páč bysme přišli na něco na co třeba přijít nechceme a je to v řiti, že jo no ty voe :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Ludo na necem je? Mam pocit, ze je paradne sjetej heehheeeeeeeeeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 bzzzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Jsem rychlej.... Jako Gripen.... Vostatní jsou práškovací letadla.... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Se divíš? Když kdekoliv proletíš tak všici musej přejít na režim snížené viditelnosti! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 bzzzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Jsem rychlej.... Jako Gripen.... Vostatní jsou práškovací letadla.... :-)))) co to ten chlapec povídá? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 To niiiic! on už mele kraviny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 To niiiic! on už mele kraviny jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Hele Zlato už máš telefon? Bo jak to s tebou je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 lubo dnes loudil na fb čísla že od půlnoci prý funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Že by dal něco vědet vokurek!! A ještě ani neodpoví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Když melu tak holt melu... he he.. prchy tos napsal dobře... režim snížené viditelnosti... he he Jinak od půlnoci :) :) :D mi funguje simka... Takže vaše čísla sem... ke mě.. nebo do SZ.... Budu vám volat na dobrou noc... a povídat vám sladký pohádky,,, :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Tak jo už se těším, A bude už dneska?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.