Guest chipmann Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 No taky by re mi to líbilo pánové jinak bery re stav nebo zavolej servis není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 To by byla určitě zajímavá cesta. Jak jsem již nejednou řekl: Rakousko je jediná země, kde bych mimo ČR, mohl a dokázal žít. Jako co sem koukal na fotky atd tak to tam vypadá úplně luxusně :) ale chtělo by to navrhnout nějaký termíny aby jsme s tím počítaly a nejeli nakonec ve dvou či ve třech lidech jenom. ale viděl bych to na červen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 jestli půjde všechno jak má, od 19.června bych měl být doma....B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Tak termín by už skoro byl :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 jj cerven by sel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Taky v tom nevidím problém :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Takže měsíc červen :) házej návrhy na termíny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Červen by šel. Datum je mi celkem jedno, pokud to pude tak se přispůsobým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 tak já tu scháním někoho na lyže a vy se tu domlouváte na léto v létě to nedám protože jezdím s maminou a finančně bych to taky neutáhl a pak jet s 6 oktávkama pouze s řidičem mi přijde asi dost neekonomický, ale možná se pletu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 neekonomický....nechtěj abych měl pocit že nevíš o co tu běží......ta nádherná možnost provětrat svý káry po úžasných horských silničkách bez toho abys poslouchal vedlesedící manželku že jedeš moc rychle a nebo pomalu....vychutnat si volnost na to šlápnout kdy se ti zrovna chce, nebo se kochat krajinou spolu s kámošema, který to cejtěj stejně jako ty..... ale jestli chceš, můžu tě vzít na sedadlo spolujezdce, a rád, páč bych chtěl abys jel s náma, kámo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 díky ale jak jsem psal, nebudou na to love 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Super napsaný kapitáne toe to oč tu běží pánové !:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Pravda pravda :) kdo nebude mít finance na více tak se určo do aut naskládáme :) prostě aby jsme jeli jako parta a to jsme velice dobrá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Čus, budu teď mít náhodou několik vůní od California Scents: - California Scents California Car Scents, Coronado Cherry - California Scents California Car Scents, Monterey Vanilla - California Scents California Car Scents, Newport New Car Bude to za 120,- kus a můžu to dovézd tak nějak v okolí Ústí nad Labem, Teplice, Duchcov! Kdyžtak poslat poštou. Pokud budete chtít píšte mi SOUKROMÉ ZPRÁVY. Moc tu nejsem tak at mi to bliká na mailu! Díky! Lze dodat i ve větším množství!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 California Scents za 120Kc je DRAHE. Lepsi nakoupit primo u ZDROJE - http://www.tominesmrdi.com/ , cenovka 99Kc/ks + postovne 50Kc. Jinak ten kluk co to prodava vetsinou odesila DEN objednani, takze druhy den je vune u Tebe. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 No já je mám za 120,- a jen několik kusů. Nabízím hlavně místním, protože nemusí objednávat a platit poštu, protože jak počítám 99,- + 50,- = 149,- :) Sečteno, zaokrouhleno, podtrženo - ušetřím 30,-, to když se sejdeme u McDonlads v TP, tak si vezmeš vůni a za 30 si koupíš ještě burger :) :) Neni to nic ve smyslu: Mám vůně za super cenu, kupujte ode mě!! Bylo to spíš chtěl jsem vůni -> našel sem dobrý balení -> zbytek prodám kamarádům z okolí! Takže asi tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 tak v mekáči si už burgra za 30 určitě nekoupim, naposled stačilo..... ale rozumím ti hipi.....;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 hipi: Rozumim tomu... ;) Ja zase kalkuluji takto: Objednam 3ks = 347Kc vcetne posty, u Tebe za 360Kc. Tedy usetrim 13Kc a prijde mi to ROVNOU do schranky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 hmmmm...a to se VYPLATÍ !!! ale tady jde pouze a jen pomoci kamarádovi zbavit se přebitků, přeci....;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
muertos Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 To jen kdyby se někdo nemohl rozhodnout:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Já klidně vezmu hipi když se slezem..;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Nádhera ta krajina, už se tam vidim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 tak pánové, ikdybych měl jet jen jako spolujezdec, tam musím být...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 hipi jednu beru.... a mohli by jsme neco vymeslet na pristi tyden co. Jen v UT jsem uz OUT jedu do Praglu na hokej... A ty fotky auuuuuuuu paradicka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Taky jsem pro chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maresak Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Ty vůně, má v Teplicich u Interšpáru, v Car hifi profi za 99,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Díky za tip chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 ta středa by byla OK :) pondělí a úterý máme s Chipem šichty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Jj souhlas se středu :-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 No super mám volno do úterý , středa denní ..;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.