Přejít na obsah

Swed

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    771
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Swed's Achievements

1

Popularita

  1. Prosím zrusit nakonec nebudu prodavat!
  2. Prodám originální zánovní ALU kola na OII (Crateris) 5x112, obuté na zimní pneu Continental ContiWinterContact TS850. Jeté jednu sezonu a něco. Vzorek okolo 7 mm (upřesním) Cena: 10.000,- Osobní odběr: Opava nebo mozno dovezt na trase (Opava - Praha - Cheb) :-D Kontakt: 606 732 072 Další foto zašlu v případě zájmu na email.
  3. Swed

    Žarovky HOD

    presne jak pisou kluci vys. Je to prasarna a za dalsi 100W zarovka vydava tolik tepla ze ti patice nebo i jine casti svetla shori!
  4. Tak dalsi zkusenost s autorizovanym servisem. Nastesti pozitivni. Byl jsem na geometrii a vse kolm toho u Přerosta v Holesovicich. Ochota pristup, vse tak jak by melo byt. S technikem jsme i docela dobre pokecali (ma stejnou OII jako ja).
  5. Swed

    Letní pneumatiky

    Nebylo to chlapi myslen ve zlem jo! Jen me to udivilo. Jasne ze kdyz ma clovek moznost sehnat dobrou letni gumu za dobrou cenu tak proc ji nekoupit uz ted ze ;-)
  6. Swed

    Letní pneumatiky

    Heh v dobe kdy se prezouva na zimni resit nakup letnich... ...no nevim no. Nicmene je to vicemene jedno jake gumy koupis z techto vypsanych. Jsou to premiove gumy ktere jsou mekkci podrzi te v kritickych situacich (samo ze dle moznosti pac fyzikalni zakony plati i pro tank) ale necekej ze na nich budes jezdit 4 roky pokud mas rocni najezd treba 20.000 km...
  7. Swed

    Zadní brzdy

    Řekl bych že tj. u Power Discu bežny jev. Já (viz. foto) podobný stav. ale s tim rozdilem ze jsem na nich najel pres 80.000. Nicméne kolega (je taky clen fora) na nich udelal podobny najezd se stejnym "poskozenim". Lepsi varianta priste bude volit jine kotouce napr. Brembo Max nebo Meyle PD, ktere maji korozivzdornou vrstvu... ...ja osobne jsem koupil Brembo Sport...
  8. Dnes cca 9:00 v Opavě parkoviště před Slunou... ...kdopak to byl? ;) ;) ;)
  9. Swed

    Mapy

    Takže mužu potvrdit TMC že funguje bez problému. Tady odkaz na uloz.to
  10. Jj ale ne kazdy to tady vi ;) bylo to pi kvuli ostatnim....
  11. predFL nebo FL? Jaka barva?
  12. Swed

    Mapy

    Presne tak Cosby ve Stramberku! Mel jsem jiz nekolikrat osobni moznost a super!!! Jistota funkcnosti a spolehlivosti!
  13. Super Vitto. Tak at slouzi a hlavne hodne stastnych kilometru!!! ;) :)
  14. Vasku kdyz mas climatronik tak musi byt vzdy s aktivnim uhlim ;-)
×
×
  • Vytvořit...