Steew Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 zdravim. asi je to hloupost, ale nedaří se mi přijít na to jak z palubního počítače vypnu ten kompas jak ukazuje světové strany chci tam zpátky spotřebu, dojezd atd.. navigaci mám vyplou.. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Na boku páčky stěračů je tlačítko a tím přepínáš. Když ho chvíli podržíš dostaneš se do menu a tam nastav MFD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steew Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 mačkal sem co šlo, ale teda spíš ten spodní jak se tim nuluju počítač... zkusim. díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 máš v navigaci špatný software!! nutné upravit pro předface OII! udělám ti to v Humpolci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 pokud nejde z menu nevigace vyjet přidržením kolébky na palubák, je nutno dát upravený FW do navi, v Praze kdyžtak umím také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steew Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 milhausek: a ty to teda umíš? tak na tebe mám 3 otázky :) kdy by to šlo? na jak je to dlouho? a kolik by to koštovalo :) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 ano umím v Humpolci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Zdravim chlapi Já mam trošku opačný problém... Pořídil jsem Columbuse a na začátku mi to ukazovalo navi i na maxidotu. Po vypnutí už ne a neni nabýdka ani v menu maxidotu. Poraďte co s tim? Jinak mam předface OII a Columbus MR 2012 s upraveným FW od Cosbyho takže určitě správně... A taky mi nejde přepínání skladeb na MF volantu a přetáčení, takže obě levé půlky MF volantu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Jak jsem ti psal.Odpoj jej a znova zapoj. Mrkni jestli v kódování není zaškrtnutý BAP protokol-nesmí být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 OK zjistim, vyzkoušim a dam vědět. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.