Guest Falzo Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Zdar všichni, mám OII 1,9 rok 2006 a elektrické stahování okínek mám jenom ve předu, ale chtěl by to předělat aby byly elektrické i vzadu. V servise mi řekli, že to není možné, ale nějak se mi to nezdá. Dá se to předělat aby to bylo kompletně v elektrice? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 jj jde to, dělá se to celkem běžně, jen né ve škoda servisech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Falzo Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 A nemohli by jste mi někoho doporučit z Ostravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Myslím, že by to měl zmáknout Kožušník u sýkorova mostu. Je to cestou po nábřeží od Karolíny asi 100m před sýkorákem vlevo hned vedle nějakého sportshopu. Mě tam opravoval parkováky a GSM. Zkus mu zavolat +420 602 740 748 nebo zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 zkusil bych spíš Vašu z Prostějova, ten co na něj dáváš link vypadá jako obecný elektrikář, neříkám, že neumí, ale spravovat je něco jiného než dodělávt a vědět co přesně a jak dodělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Já bych s Prostějovem neměl problém, já su rodák z Prostějova. Ale chtěl někoho z Ostravy a my tady nikoho Klubového aktivního nemáme. Aspoň o něm teda nevím. Já jsem se tady už na někoho u nás taky dotazoval a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Falzo Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Zajet do prostějova není problém, ale musel by to udělat v ten den, protože s autem jezdím každý den do práce a nemůžu ho postrádat. Nevím jak dlouho taková úprava může trvat, když má člověk potřebné díly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Domluv se z Vašou z Prostějova, když člověk ví co dělá, je to otázka cca 4h podle toho, jak to jde. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759 nebo www.cardiagnostik.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.