Přejít na obsah

praskle zadni okno


richardis

Doporučené příspěvky

V době, kdy se to řešilo snad ještě internet ani nebyl :):):). Co já si pamatuji, tak to okno většinou neprasklo během záruky, ale až tak druhý rok (osobní zkušenost po ca 1,5 roce). Docela jsem se tehdy lekl, když to okno explodovalo při jízdě. Ano, bylo tehdy zapnuté vyhřívání okna. Myslím si, že tehdy hlavní změnou byl způsob lepení a snad i došlo k nějakému vyztužení dveří vlastních, které se kroutily. Každopádně po nalepení nového skla toto již v následujících třech letech neprasklo. Honza

Odkaz ke komentáři

jak na potvoru Honza. Kedysi tie skla predsa len zrejme boli o inom, uz mozme byt radi, ze aj ta vymena skiel istym sposobom pokrocila a nemusime taketo veci riesit. Aj ked zase teraz castejsie sa stretavame na cestach s lietajucimi kamenmi alebo pred domov a roznymi blaznami, co len tak si urobia radost a niekomu cudziemu rozbiju sklo. :-/

Odkaz ke komentáři

lenze nastastie snupy sa toto da uz nejako riesit, mam na mysli tie kamienky a podobne. Uz si vies dat to sklo voci takymto problemom aj poistit, ale si vezmi, ze ked to nejde vobec o kamienok, ale ked je problem v samotnom skle, ktore je od vyroby, tak to je uplne o niecom inom, no a co sa tyka tych ludi, co rozbijaju skla na autach to je podla mna kapitola sama o sebe.

Odkaz ke komentáři

to mas pravdu rich66. Take poistenie mam uz aj ja urobene od minuleho roka. A nastastie som ziadny problem odkedy to mam nemusel riesit, bodaj by sa mi to takto aj nadalej vyhybalo. S tym od vyroby je to uz davno za nami si myslim a uz je potrebne sa branit viac menej len pred takymi vecami o ktorych si aj ty pisal ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...