Přejít na obsah

praskle zadni okno

richardis

Doporučené příspěvky

ale ved dnes uz existuje aj sluzba mobilny servis ;) aby si nemusel riesit taketo pripadne problemy o ktorych si pisal

treba si uvedomit, ze mobilny servis nema ktorykolvek servis.

Odkaz ke komentáři

Zadní a boční kalená skla nelze opravovat.Na rozdíl od čelních jsou zpravidla jednovrstvá.Čelní jsou dvou,nebo vícevrstvá proložená bezpečnostní folií.

tak to je pre mna nieco nove. Tym padom by asi nebolo velmi bezpecne keby to len opravili. Len necaka sa dlho na vymenu zadneho skla?

Odkaz ke komentáři

anou - na zadné sklo musíš čakať pár týždňov a to myslím, že všade. Len otázka je či si môžeš dovoliť tak dlho čakať. Aj keď prasknuté zadné sklo, to veru sranda nie je, to keď sa roztriešti tak môže to narobiť parádne problémy

Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412

ale ved dnes uz existuje aj sluzba mobilny servis ;) aby si nemusel riesit taketo pripadne problemy o ktorych si pisal

mobilny servis? to ktore servisy ponukaju alebo co? Po pravde som o mobilnom servise este nepocul, ale to asi preto ze som to do teraz nejako akutne nepotreboval

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

u servisov som sa s tym nestretol. Skor v hornete by mohli mat takuto sluzbu, ale to si tiez radsej pozri na stranke, ci nieco take maju. Pokial si to nepotreboval tak bud rad, ale je to velka pomoc, lebo ked ma niekto riadne prasknute okno, tak nie je sranda doviest ho do servisu.

Odkaz ke komentáři

oni to ponukaju, to viem. Lebo raz som riesil tiez tuto dilemu, ze co ak nahodou policajti a tak. Nikdy nevies co sa moze stat.. len tam je to tak, ze ak chces aby ti to vymenili u teba doma tak sa tam uctuje nejaky poplatok, teda pokial nemas poistenie u nich

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

mobilny servis? to ktore servisy ponukaju alebo co? Po pravde som o mobilnom servise este nepocul, ale to asi preto ze som to do teraz nejako akutne nepotreboval

nie si ani prvy ani posledny co o tom nepocul. Malokto to pozna. Ja tiez by som o tom nebol vedel, keby som to nepotreboval cez takuto sluzbu riesit. Ale v beznych servisoch sa s tym nestretnes. zv3ro ti napisal, kto to poskytuje, cize ak budes potrebovat mobilny servis tak asi sa len na nich obratit alebo potom na odtahovku :D

Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412

takze volal som tam a dozvedel som sa ze pokial clovek nie je u nich poisteny a nema ani havarijnu, tak ze vyjazd vychadza 15euro, co zase nie je take strasne. Ale zaujimalo ma dost aj to poistenie potom ci to je vobec vyhodne, tak mi to uplne v pohode vysvetlili a dohodli sme sa ze co dalej

Odkaz ke komentáři

alf63 nemám, ale keďže už som musel tam párkrát ísť a riešiť takéto nepríjemnosti, tak som začal nad tým premýšľam, že možno to má viac výhod, že by to nebolo na škodu. Len nechcem to dávať len na jedno auto, bud na obe alebo vôbec. Tak to musím ešte prekonzultovať, že či áno či nie.

Odkaz ke komentáři

s poistenim skla to je ano? daju sa poistit vsetky ci len celne? bol som nedavno uzatvarat novu poistku v poistovni a riesili sme pripoistenie celneho, ale nakoniec som z toho cuval a nedal som si to. Zaujimalo by ma preto ci sa to da aj nejako dodatocne pripoistit a ake su podmienky.

Odkaz ke komentáři

len celne sa daju poistit, ostatne nie :)

s poistenim skla to je ano? daju sa poistit vsetky ci len celne? bol som nedavno uzatvarat novu poistku v poistovni a riesili sme pripoistenie celneho, ale nakoniec som z toho cuval a nedal som si to. Zaujimalo by ma preto ci sa to da aj nejako dodatocne pripoistit a ake su podmienky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

momor to preco sa nedaju ostatne sa mna nepytaj na to ti odpovedat naozaj neviem. Ja som vdacny za poistenie celneho uz to je pre mna velky krok v pred co sa poisteni tyka. Pretoze vdake takemu poisteniu mozes obist cenovo ozaj velmi vyhodne. Ja sa cudujem, ze nad tym vobec este vahas.

Odkaz ke komentáři

urcite co sa tyka celneho tak na tvojom mieste by som nad poistenim ani nevahal. Dnes je coraz beznejsie, ze na ceste ci uz spod kolies kamionu alebo z coho kolkej ineho vyfrkne kamen a skonci na celnom. A clovek az ked nema ziadne poistenie a musi riesit taketo veci tak uvidi kolko problemov dokaze jeden maly kamienok narobit.

Odkaz ke komentáři

tak ja vaham nad vsetkym pretoze kazde rozhodnutie chcem aby bolo spravne :) ale som nakloneny k tomu ze si ho predsalen dam, ved kolko to vychadza rocne? Ved prave preto sa o to zaujimam, ze ake su podmienky poistenia a kolko to vychadza a podobne aby som uzavrel dobre poistenie :)

Odkaz ke komentáři

najprv riesim ci sa poistenie oplati potom neskor budem riesit kde ano kde nie :) aj ked pri poistovnach to je tazko presne ako pises, neraz som musel riesit ze nechceli vyplacat preto som taky na vazkach.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

aj v akej poistovni alebo kde je uzatvorene, ake su tam podmienky. V podstate ty pred tym ako si uzavries poistenie by bolo vhodne aby si si pohladal porovnal kto ake poistenie ponuka, s akymi podmienkami, kolko stoji, co sa viac oplati a taketo veci. A pri tomto prehlade si vlastne aj vies pozriet ze tak niekde platis mesacnu sumu taku a taku a potom za vymenu skla len nejaku nizsiu ciastku. A za opravy vobec a podobne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...