Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Máte kdyžtak pak na další oheň někdo představu jak z daleka se dá na ohňostroj dívat? Co třeba od OC MAX co je na Kubíčkové. Tam je vidět hladina přehrady.

Jinak zákulisní info: večer jsem se byl projít k přehradě a už to tam mistři pyrotechnici obhlíželi a něco si počítali :D :D

Odkaz ke komentáři

Jak mě se nic nechce :-! Už jste někdo objednali teplo, vždyť v tom počasí nejde ani to auto umýt :(

wrccko: Kudy jsi frčel? Já si dával v úterý 38km z Rosic na Holednou, do Bystrce k přehradě z Bystrce k Ríšově studánce, k okruhu a domů do Rosic.

Potřebuji inspiraci kudy jezdit :D

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Achjoooo :( Vše se zbláznilo.

Co mě po ránu docela zvedlo adrenalin: http://www.novinky.cz/krimi/303303-v-duchcove-houstne-atmosfera-po-rvacce-s-romy-bude-se-protestovat.html

Jelikož na zprávy nekoukám, tak jsem si o tom přečetl až dnes.

Doopravdy je čas asi na ten zbroják. Toto kdyby někdo udělal té mojí, tak bych si to nikdy neodpustil, i když jich tam bylo jak nas**ných.

Odkaz ke komentáři

Já už na TV Hovna radši nekoukám. Je mě na blití z těch "srdceryvných" reportáží, té dramatičnosti atd. Půlku zpráv o tom, jak nějaká bába uvízla 5 metrů za chajdaloupkou chycená o kořen. To je na mě dost. Neříkám, že novinky se svoji cenzurou jsou také dobré, ale přečtu si je raději, než novu. Více se dozvíte na TéeN.CéZet.

Odkaz ke komentáři

Všechny (komerční) televize jsou stejný a ČT se je snaží napodobovat rolleyes.gif To jejich zpravodajství je absolutně k prdu, lepší pustit na hodinku net a dozví se člověk víc palec.gif

Ale člověk se jim nemůže divit, to je nabídka a poptávka a dnešní lid si ty senzace žádá, oni za to v podstatě nemůžou cool.gif

Odkaz ke komentáři

Tak co kluci, jak jste dopadli se změnami tarifů a přechodem k jinému operátorovi apod.? JIM se upsal na O2 nepmezený, ale ještě někdo něco měnil? Já totiž vůbec nevím, jakou službu u jakého operátora si vybrat, všechny tarify jsou v dnešní době pro velmi omezený okruh lidí a nikdo nemyslel na ten zbytek populace :(

Jiřík: ta mamka už má BLESKmobil?

Odkaz ke komentáři

Jo jo, po menším boji s neschopnými takyprodejci O2 v brněnským Globusu už je všechno vyřešeno, máma smlouvu ukončila a teď je u Blesku a řekl bych, že jí to naprosto vyhovuje. Internet nevyužívá, SMS taky moc ne a levnější volání jí nikdo nabídnout nedokáže.

Já jsem zatím zůstal dočasně na O2 ZERO (protože jsem byl na její smlouvě v tandemu) a teď si musím vybrat něco definitivního.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...