Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)


SKAJA

Doporučené příspěvky

My, co pracujeme za dalších X lidí, které k 31.12. byli odejiti to zas tak jednoduché nemáme :angry:

Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se lol.gif

Odkaz ke komentáři

...a nebo se na to pěkně vykašlu... :lol:

 

vyhruzky vetsnou nepomahaji, ja vzdycky rikam, ze kdy se to nekomu nelibi ze ma moznost odejit kdyz mu to tak vadi, a jestli mu to nevadi tolik tak at si zvyka ze dela na nekoho jinyho a drzi pysk a krok

 

Tak jako zase...pokud se ukáže, že to zvládáte i bez těch X lidí, tak to znamená, že předtím jste nebyli plně vytížení a flákali jste se lol.gif

 

presne, zkrati pauzu na kafe z 90 minut na 75 minut a maji zase hotovo, pripadne omezit pocet kafe prestavek ze 4 pouze na 3. :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Tohle mě celkem dostalo. Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl?

 

Béčko jsem přece taky nedostal zadarmo a musel jsem proto něco udělat a tak v rámci bezpečnosti si myslím, že to měli dát minimálně za nějaký rychlokurz :huh:

Odkaz ke komentáři

Je sice dobré, že všichni s řidičákem B povýšili automaticky ze skůtru do 50 ccm na 125 ccm, ale co když jsem na tom nikdy neseděl?

Tak ono když si vezmeš, že každá blondýna, co udělá autoškolu v litrové Pandě pak může sednout do X5ky s pětilitrem... cool.gif Navíc většina autoškol stejně jezdí po běžných komunikacích a ten instruktor za zády toho moc nenadělá (a to mám ještě pocit, že na těch skůtrech s tebou někdy instruktor ani nesedí, ale jede za tebou na druhým) huh.gif ...Tím, že má člověk řidičák na auto, by měl teoreticky zvládat předpisy a zbytek je na něm, na co se cítí. Ostatně každý si to může napřed vyzkoušet někde na parkovišti, pokud na tom v životě nejel. A nebo si ty jízdy v autoškole zaplatit.

 

Vezmi si, že někdo třeba neseděl za volantem 40 let a teď z ničeho nic začne jezdit a taky ho nikdo nehlídá, ačkoliv by to třeba nebylo od věci :D

 

Já bych se toho nebál. Na kolo nemáš papíry vůbec žádný a po silnicích jezdíš taky. Navíc jsou země, kde na těch skůtrech lítá každej patnáctiletej klučina (jako u nás na fechtlovi), takže to zas taková věda nebude. Chce to brát s respektem, začínat opatrně a ideálně mimo hustej provoz a po pár kilometrech to člověk dostane do ruky...a to by mělo být o osobní zodpovědnosti každýho člověka, to se nedá nařizovat zákonem palec.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...