Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Pěkná divočina huh.gif By mě zajímalo, jak mají přidělaný ty protipovodňový zábrany...že to tak parádně těsní k zemi a udrží to takovej tlak...to musí být nějak našroubovaný do země, ne??

Jinak s Vorlajzem jsem nemluvil, občas se tu ukázal, ale moc ne.

Odkaz ke komentáři

No ono je to v postate na každých 2 metroch prišrubované do chodníka a dole je niečo ako mramor...záleží ako je to rovno s chodníkom, pri Karlovom moste resp. Lávke to trochu preteká zospodu ale nie je to nič strašné v podstate mláka ako keď naprší - to je daň za krivý chodník no.

Ešte som videl video že na Kampe to preteká ale z dôvodu vysokého tlaku, ale keby tam neboli tie zábrany tak je celý park a to múzeum v prdeli...

Odkaz ke komentáři

Mně se to líbí, vzhledově bych si na moc věcí nestěžoval palec.gif Motoricky jsme se moc neposunuli, klasik by řekl mírný pokrok v mezích zákona, ale to se dalo čekat. Papírově máme nejrychlejší octu všech dob a to byl evidentně cíl. Jo, nic jinýho se ani nedalo čekat, takže cajk ;) Teď záleží na jízdních vlastnostech, ale myslím, že když budu předpokládat, že to bude opět ve stylu "ani komfortní, ani sportovní", tak nebudu daleko od pravdy.

Suma sumárum, kupce si to jistě najde, ostatně tady jde v první řadě o efekt, vzhled, RS pyčo, a to se jim IMHO opět povedlo, takže já to hodnotím veskrze kladně cool.gif

PS: Ne, že bych si chtěl dávat ORS na plochu, ale ty jejich wallpapery končící s rozměry na 1600x1200 teda nechápu. Všude kolem řádí doba FullHD monitorů s rozlišením 1920x1080 a škodovka si zarytě tlačí rozměry z doby kamenné. Vivat Simply Clever lol.gif

Odkaz ke komentáři

Beztak kecáš a jsi nasraný, že si nemůžeš dát ORS na plochu. Zkus jim napsat email, ať to dají i v rozlíšení 1900x1080, že se chceš krásně kochat povedeným autem.

Bohužel ty motory jsou smutné no :(.

Aspoň ten 3,6l 191kw s 4x4 tam mohli dát. Bohužel to bych chtěl moc.

Odkaz ke komentáři

Všude kolem řádí doba FullHD monitorů s rozlišením 1920x1080 a škodovka si zarytě tlačí rozměry z doby kamenné. Vivat Simply Clever lol.gif

Si vôbec neocenil ich ďalšie z rady "Simply Clever řešení" šetrenia (aj el. energie) že budeš mať malý monitor :lool:

Odkaz ke komentáři

Hlavně vepředu ten radar uprostřed nárazníku :lool: Bavil jsem se o tom se člověkem ze škodovky stylem

"A co když trefím zajíce?"

"No raději miřte na mlhovky, ty jsou levnější"

"Fajn, ale ten zajíc si většinou nevybírá, kterou částí ho sestřelíte"

"Jako ten radar není úplně křehkej, ale prostě zajíce v 80tce asi nepřežije."

To mi stačilo. Dodnes nechápu, proč ho nemohli dát třeba do masky (po stylu Volva) :)

Odkaz ke komentáři

Oficialne jsem jeste neboural, ale zase jediny muj majetek je oficialne simson (od 16) a pak az ted pul roku Oktavka. Jsem prece jenom student, felda byla psala na taty ;) Ale mam to ted udelane tak, ze pojistnik je on, takze tam ma bonus za bezpojistny obdobi. Resil bych to stejne asi az na podzim, mame pojistku zaplacenou do rijna.

Odkaz ke komentáři

Hele, pokud má táta bonusy (bezeškodní průběh), tak některý pojišťovny jsou schopný ti ty bonusy "nakopírovat" na tebe, abys nezačínal s prvním autem od nuly ;) Pak samozřejmě záleží, jestli budeš nebo nebudeš bourat, ale to už je věc další.

Nejsem si teda jistej, nakolik je to oficiální postup a nakolik je to záležitost konexí konkrétního pojišťováka, ale když jsem řešil pojistku já, tak mi byla baba schopná "nakopírovat" bonusy dokonce od dědy (s tím, že měla přislíbený od nějakýho oblastního managera KOOP, že by jí to schválil). Ale nakonec mi vyšla o něco levněji flotila od ČPP, takže jsem pod flotilou.

Odkaz ke komentáři

Také mám duplikované bonusy od matky.

Ještě nikdy nebourala, tak pohoda. Mám KOOP i s havarijním platím nějakých 12/rok. Je to dost, ale měl bych v tom mít pojištěné snad vše. Teda doufám.

Havarijko si platím kvůli sobě a hlavně přítuli, která s autem sem tam jede a já jí v tomhle ještě moc nevěřím, tak ať to nejde z mé kapse.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...