Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jak to je s pokusama nevím, jen vím to co jsem psal - technická je formou otázky v testu, testy se dělaj u PČR či co to je za odvětví a jenom jízdy se dělají v autoškole.

Každopádně se toho od mé doby (asi 8 let) změnilo snad všechno :lol: A to já jezdil ještě ve Feliciích, dnes jsem viděl i Nissan Z, BMW či Audi :D

Odkaz ke komentáři

Je to velká hovadina, nicméně PCŘ schvaluje mít denní svícení ve výšce až 1,5m, tedy na střeše některých os. automobilů :lol: :lol: :lol:

Viz pravidla:

• na jedno vozidlo se montují dva kusy světel, svítících světlem ve spektru bílé barvy
  • svítilny se umísťují ve vodorovné rovině ve výšce od 250 mm do 1500 mm na přední část vozidla
  • vzdálenost svítilen od bočního obrysu je max. 400 mm a vzájemně mezi světly min. 600 mm (u vozidel s šířkou menší než 1300 mm je povolena vzájemná vzdálenost 400 mm)
  • světla se rozsvěcejí automaticky po zapnutí zapalování (nastartování motoru) a zhasnou po jeho vypnutí, nebo při rozsvícení obrysových světel
  • dodatečná montáž světel pro denní není přestavbou vozidla ani změnou technických údajů, proto jejich umístění na vozidlo nepodléhá žádnému schvalování ani zápisu do TP.

Ilustrační foto

...i když to bude asi platný návod i na nákladní automobily B)

Odkaz ke komentáři

proč mám svitit i ve dne?

ABYCH BYL VIDĚT!

takže 4 ledky kdesi v čiči, nebo jedna pidi žárovka v mlhovce...

svitim furt a všim co mám toledo 8 let a praskaj mi jen přední h7 jednou za 2 roky, pánové já nestydím, já to přiznám, já na ně mám, abych je mohl vyměnit :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...