Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

ad gps lokátor není to tak jednoduchý-jsou poji které uznají cokoli a josu poji které uznají jen smluvní službu-že je tam i litačka, sleva na pojistném max 15%!

JR já jezdim na SVS, to stačí a ty NBR+ už taky vydrží, ale už jsem to vyřadil ze sortimentu, prodalo se tak 10 ks/ročně max

Odkaz ke komentáři

J_R: Ne, já to tak nemyslel :D. Asi jsem přemýšlel chvilku nad holkama než nad autama :D. To s tím tlačítkem taky není špatné, též nad tím přemýšlím, ale nevím, jak to udělat.

Technik: Jasně, že kdo to bude chtít ukrást, to ukradne, ale jde mě o takový ten pocit, že si to můžu dohledat, pokud bude auto na signálu.

Odkaz ke komentáři

Jojo k Vašovi se právě přesně i kvůli tomu chystám (+ spínané/skryté napájení kamery, výměna budíků za maxidot a čase předělání na climatronic).

Jim: a ty silverstary jsou teda bělější něž klasika, a jak dlouho vydrží oproti NB+? Páč ty NB+ mi při trvalým svícením hlavním svetlometem vydrží tak max 6 měsíců jedna ...

Wokhiii: tak pokud dojede i Jim dneska, tak budou dvě Toleda :palec:

Odkaz ke komentáři

Je plno profesionálních GPS sledování, nicméně to jsou ročně desetitisícové částky za sledování, a tak nevím, zda se vyplatí do aut pod jistou cenovou kategorii.

Podle mě je už poměrně dobré zabezpečení zamykání řadicí páky, i když bohužel se dá všechno odstranit, respektive ukrást.

Odkaz ke komentáři

když už je zloděj v autě, tak si otevře haupnu, vyhákne lanka od šaltny a narve si tam kvalt(oni to fakt umí:D)

zámek zpátečky je přežitek, který si davají starý školy skrz fraška 5% slevu z havka. to si radši dám opískovat skla VINem a mám za to těch 5% taky a stojí 800 kč

ten zámek je o tom že to odradí fetku, aby šla po octe co to nemá

Odkaz ke komentáři

To nabízí Vodafone, GPS za necelých 5 tisíc a pak měsíčně jen cena datového tarifu, sleduješ polohu svého vozu přes web, kde je, spotřebu, rychlost apod. a lze to obyčejně do zapalovače / interní napájení pod deskou

Jinak nevím, ale skla nejsou nic, co by mi zabránilo vůz naložit na odtahovku a nebo s ním případně odjet po svém. Neříkám že zpátečka ano, ale alarm je třeba podle mě zcela nejhorší variantou. Elektronice nefandím a tak jsem radši pro mechanické zabezpečení, ale jak se tu psalo, ukradnou bohužel všechno.

Odkaz ke komentáři

To tak nefunguje :D ani z účtu při platbě kartou (nebo Paypalem s provázanou kartou na účet) ti je prvně z účtu provedena blokace, tedy výdej se objeví v disponibilním zůstatku a zároveň ho vidíš v nezaúčtovaných transakcích. Na účet kam posíláš dorazí až po autoriazaci platby a především záleží na rychlosti s jakou banka předá do centrálního zúčtovacího centra.

Tedy, když zaplatíš paypalem nebo kreditkou na netu, tak to jen vypadá, že bylo zaplaceno ONLINE=IHNED, ale platba ve skutečnosti v pozadí probíhá, jen příjemce už ma určitou jistotu/záruku platby, ale částka jako taková bude "na cestě". A stejně tak tomu bude i s tím, když ti paypal přehodí love zpátky na účet, ty jako příjemce musíš čekat než projdou veškeré úkony s tím spojené. Ale pokud si dáš aktuální disponibilní zůstatek, tak nejpozději do 12ti hodin od toho co ti to Paypal posla, by si to měl minimálně vidět v tom navýšení, oproti zůstatku vypočítávaném na základě již zaúčtovaných plateb.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...