Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Teď jsem četl v sekci O1 téma ohledně GPS v autě. Kde bych něco takového sehnal (kolik to +/- stojí)? Kam se to dá nainstalovat? Mohu si to dohledat nějak sám nebo s tím musím na PČR? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Zkus tu tvoji myšlenku přeložit do češtiny :P GPS rádio a k tomu GPS anténu na střechu? K tomu asi nepotřebuješ povolení PČR Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jééééhéééé... Já myslel GPS lokátor :D. Jsem to ale kus blbouna :X. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Wokhiii: no ja myslím, že si nás zkoušel esli si to téma v O1 umíme najít a nejsme lenivý :D Já osobně přesně teď řeším stejnej problém, a chci prvotně tajnej vypínač a v druhém kole alarm s GPS/GSM Jim: Tak mi poraď nějaký nežlutý H7 co nepraskají, nažloutlý nechcu :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak se to považuje podle mě jako zabezpečení vozidla a snad by ti to o něco i slevnilo pojištění, abys mohl sledovat svůj vůz prostřednictvím GPS - webu. Nicméně to nebývá malá částka a pokud auto odtáhnou někam do tunelu, garáže apod., stejně ho nenajdeš :o Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ad gps lokátor není to tak jednoduchý-jsou poji které uznají cokoli a josu poji které uznají jen smluvní službu-že je tam i litačka, sleva na pojistném max 15%! JR já jezdim na SVS, to stačí a ty NBR+ už taky vydrží, ale už jsem to vyřadil ze sortimentu, prodalo se tak 10 ks/ročně max Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 J_R: Ne, já to tak nemyslel :D. Asi jsem přemýšlel chvilku nad holkama než nad autama :D. To s tím tlačítkem taky není špatné, též nad tím přemýšlím, ale nevím, jak to udělat. Technik: Jasně, že kdo to bude chtít ukrást, to ukradne, ale jde mě o takový ten pocit, že si to můžu dohledat, pokud bude auto na signálu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 udělejte si výlet do pv, váša vám to udělá ;) někdy vám na sraze řeknu ještě jednu fintu za pár kč, teda až se na ten sraz zase někdy dostanu :( dneska zase Ačko, jedu rovnou do prostějova z práce Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Já se tam dneska asi na 95% přijedu ukázat. Vadí hodně, když si s sebou vezmu parťáka s Toledem? :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jojo k Vašovi se právě přesně i kvůli tomu chystám (+ spínané/skryté napájení kamery, výměna budíků za maxidot a čase předělání na climatronic). Jim: a ty silverstary jsou teda bělější něž klasika, a jak dlouho vydrží oproti NB+? Páč ty NB+ mi při trvalým svícením hlavním svetlometem vydrží tak max 6 měsíců jedna ... Wokhiii: tak pokud dojede i Jim dneska, tak budou dvě Toleda Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 mě ty svs praskaj tak za 2 roky při nějakých 20-25tis ročně, takže pohoda já nebudu na sraze, jedu venčit smečku by jste nevěřili jaká je sranda narvat 2 velký psy a yorkshira do yarisu :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Je plno profesionálních GPS sledování, nicméně to jsou ročně desetitisícové částky za sledování, a tak nevím, zda se vyplatí do aut pod jistou cenovou kategorii. Podle mě je už poměrně dobré zabezpečení zamykání řadicí páky, i když bohužel se dá všechno odstranit, respektive ukrást. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 když už je zloděj v autě, tak si otevře haupnu, vyhákne lanka od šaltny a narve si tam kvalt(oni to fakt umí:D) zámek zpátečky je přežitek, který si davají starý školy skrz fraška 5% slevu z havka. to si radši dám opískovat skla VINem a mám za to těch 5% taky a stojí 800 kč ten zámek je o tom že to odradí fetku, aby šla po octe co to nemá Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Já to nemyslel tak, že bych někomu platil za to, že mám v autě GPS a oni mě je hlídají. Ale že bych dal třeba někam GPS lokátor a kdyby bylo potřeba, podíval bych se, kde se auto pohybuje. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 To nabízí Vodafone, GPS za necelých 5 tisíc a pak měsíčně jen cena datového tarifu, sleduješ polohu svého vozu přes web, kde je, spotřebu, rychlost apod. a lze to obyčejně do zapalovače / interní napájení pod deskou Jinak nevím, ale skla nejsou nic, co by mi zabránilo vůz naložit na odtahovku a nebo s ním případně odjet po svém. Neříkám že zpátečka ano, ale alarm je třeba podle mě zcela nejhorší variantou. Elektronice nefandím a tak jsem radši pro mechanické zabezpečení, ale jak se tu psalo, ukradnou bohužel všechno. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ne tam je to o tom, že to nejde prodat vcelku, abys nemusel přesklít všecka skla ;) na díly je to neodradí, ale proč platit za ZZ 8ku, když pískování je za 800 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Rozdíl to je, to je fakt. Ale taky %, že ukradnou zrovna tvoje auto je jedna ku miliontině asi tak jako, že do tebe někdo narazí při cestě do práce. Prostě když to tak osud naplánuje, stane se to Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Nemáte někdo zkušenost s vrácením částky z eBay na PayPal, respektive prodejce to vrátil, a mi to bylo odesláno i z PayPal na účet vedený ke kartě, ale na účtu nic... to není ihned jak při placení? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak s PayPalem ti neporadím kamaráde. Ten nemám a kdykoliv něco potřebuji z e-bayu, řeknu kamošovi a mu jen pošlu prachy. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jooo to mi taky ze začátku dělal Mároš, ale pak jsem si to s jeho pomocí aktivoval sám a teď nakupuju o 106, jen mám první vrácení peněz, a buď je někde chyba a nebo se objeví na účtu až později (přitom platby proběhnou ihned) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ti to príde na account paypalu na web, nie na bank. Účet Tak kovbojka s kartou na vstup pokračuje už treti deň majú to tu dobre zabezpečené :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Právě že prd, mám tam nějakou volbu automatický transfer na účet spojený s kartou... na výpise je vidět transfer to MasterCard, nicméně na účtu ještě nic. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Času dost, počítam tak 2-3 dni Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 A já čekal, že to bude online a ono asi ne B) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 To tak nefunguje :D ani z účtu při platbě kartou (nebo Paypalem s provázanou kartou na účet) ti je prvně z účtu provedena blokace, tedy výdej se objeví v disponibilním zůstatku a zároveň ho vidíš v nezaúčtovaných transakcích. Na účet kam posíláš dorazí až po autoriazaci platby a především záleží na rychlosti s jakou banka předá do centrálního zúčtovacího centra. Tedy, když zaplatíš paypalem nebo kreditkou na netu, tak to jen vypadá, že bylo zaplaceno ONLINE=IHNED, ale platba ve skutečnosti v pozadí probíhá, jen příjemce už ma určitou jistotu/záruku platby, ale částka jako taková bude "na cestě". A stejně tak tomu bude i s tím, když ti paypal přehodí love zpátky na účet, ty jako příjemce musíš čekat než projdou veškeré úkony s tím spojené. Ale pokud si dáš aktuální disponibilní zůstatek, tak nejpozději do 12ti hodin od toho co ti to Paypal posla, by si to měl minimálně vidět v tom navýšení, oproti zůstatku vypočítávaném na základě již zaúčtovaných plateb. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Něco na tom bude... V poslední době jsou oříškem blokace plateb pouhým mávnutím - bezkontaktní karta. člověk platí platí, v blokacích ani strhnutých transakcích nic a pak za pár dní se to všechno pozúčtuje :lool: (ne vždy a ne všechny transakce, je to prodejce od prodejce jiné) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Mne to účtuje všelijako aj platby klasickou kartou, neviem ako to sťahujú :D Tak vstup do budovy, snáď už bude fungovať :D majú v tom dobrý bordel - číslo karty v systéme ako na karte a po rozkliknutí úplne iné a volám polku oddelenia prečo to nejde Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 a kde že loupíš, že je tam takové security? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Heh, jedna větší firma v Praze a hledej šmudlo :P Není divný, že by O3 RS neměla mlhovky, nebo to jsou všechno stále neplnohodnotné modely? :o Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ja nelúpim(ale firma veľmi známa, najväčšia asi v ČR :D), len sa chcem dostať do budovy :lool: zajtra idem skúsiť inam, snáď mi to vyjde Jim: daj mi skype (ak máš) ti napíšem keď budem mať čas nech sa dohodneme, zajtra nemám napr. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky