VendaVesely Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Ahoj lidi,vím že těchto témat je tu víc,tak se předem omlouvám jestli jsem měl psát jinam.Vlastním O1 Tour 1.9 TDI 2010.Sháním nějakou pěknou koncovku na výfuk.Sháněl jsem origo RS,ale bohužel bez šance.Nakonec jsem si vyhlídl jednu od Milotecu.Je to sice na Roomstra,ale je asi nejhezci,ale samozrejme zalezi na vkusu.http://www.milotec.net/koncovka-vyfuku-s-oramovanim-skoda-roomster-diesel.htm.Chtěl jsem se zeptat zda nemá někdo stouhle koncovkou zkušenosti,jestli půjde na Octu a tak,a jak je to s emisema a stk?Předem moc díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 pasovat by měla, maximálně s drobnou úpravou, stejně ji budeš asi navařovat ne? a STK? Milotec má výrobky atestovaný a schválený, na koncovce bude vyraženej atest a pokud nebude čouhat metr za auto, tak na STK žádný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaVesely Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jo jo určitě ji budu navařovat,bude to lepší a budu mít jistotu.S drobnými úpravami počítám.Hlavně my šlo o ty emise a stk.Tak díky moc jdu do ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaVesely Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Lidičky ještě se zeptám,když koupím celý zadní tlumič výfuku original RS,půjde my to tam výměnou nebo se musí taky upravovat.Výřez nárazníku je samozřejmostí.Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.