Murry Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 ahojte, tak nevím - asi nejako jako každý řeším octu jako pracovní auto - koupené v horším stavu za 32 tisíc včetně tažného a LPG rv. 99 . Po taxíkářské minulosti auta mě oděrky nějak nepřekvapují ale za 4 měsíce a 5 tis km najetých jsem i já začal sypat chechtáky do lepšího stavu obě kompletní poloosy vč Hom.kloubů ,tlumiče ,čepy, silenty , uložení ramen tak jsem myslel že je konec ale..... předevčírem mě vzala autí sousedka na čumák - tak jsem to předělal na face lift světla, chladičovka ,maska , nárazník super cca 7tis komplet (ještě že jsem schopný sehnat díly za nižší ceny než je nákupka u Originálního servisního velkoskladu skladu XD ) auto skoro o.k. a pak si dnes táhnu vozík na koně a koukám - za mnou mlha jak za trabantem . zastavím a přestalo to - pak zase ok a po 100 km zase takže nevím co to je ale 1 litr oleje je tatam. budu muset udělat GO motoru a rozvody to bude zase palka - zdechnu navíc ve vlhku , skřípe řidičovo okno, někde je špatná kostra ,asi mi teče i voda z topení , při výměně ventilátoru topení jsem zjistil asi nechtěně odpojené airbagy (chybí kabely a kontrolka nesvítí stejně jako jsem zpozoroval absenci kontroly oleje a dobíjení :D )a z nepochopitelných důvodů mám při nastartování auta stejný zvuk jako 120 ls :D nicméně ať sypu jak sypu - mám to auto rád - ten prostor, v autě -výhled a pracovní využití tohoto auta mě utvrzuje v tom , že i starší vozy dokážou plnit i vysoké naroky !! navíc spotřeba 7,8 - 8,5 L PLYNU / 100 km a ceně 16,90 /l je auto i s opravama 2 roky v plusu už mi jen šetří takže tomuhle autu dávám PALEC NAHORU kdyby ste nějaký díl chtěli na jakékoli škoda auto - klidně pište SZ dám cenu s pozdravem Murry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Kolik za tím taháš a jaká je přitom spotřeba? Uvažuji o něčem podobném. Nechce se mě kurvit svojí O2 1,9 TDi. Uvažuji o nějakém vozíku - sklopce http://www.privesne-voziky.cz/sklopne-privesy.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.