Přejít na obsah

dvere nejdu otvoriť

Laci L&K

Doporučené příspěvky

hoši potreboval by som radu. jeden známi zrejme odtrhol lanko pri otváraní vodičových dverí. zostali zavreté a potrebuje poradiť ako ich otvoriť. vopred dík :palec: .

ps: prezrel som aj SH a nič sa tam o tomto probléme nepíše ale vyzerá to tam slušne premazané... :palec:

Upraveno uživatelem Laci L&K
Odkaz ke komentáři

Laci, najprv treba pozriet, ci sa vonkajsia klucka hybe uplne volne. Ak ano, ako je na tom vnutorna klucka? Tie dvere ked to ruplo boli zatvorene (zamknute), alebo odomknute? Co central pri odomknuti, vystrci cuplik?

To by bolo najlepsie nazivo vidiet, poradili by sme si...

Ak ma vonkajsia klucka odpor ako pri klasickom otvarani, da sa povolit jej lanko, staci potiahnut klucku a tenkym srobovacikom vytlacit koniec lanka (taky plastovy polvalcek).

Ak nepomoze, tak skusit odomykat a zamykat, pripadne ako ktosi pisal, tak buchanim na dvere to "nejako povolilo". Ako posledna moznost je zhodit tapacir, ide to, len je tam malo miesta. :palec:

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem řešil to samé kamarád utrhnul lanko u vnitřní kličky u řidiče odemknul jsem dveře centrálem a pak jsem škubnul venkovní klikou a dveře se otevřely neboj se je to jenom škodovka stačí trochu víc zabrat a nebát se jde to dělal jsem to už vícekrát :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...