jajiN Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 pekne pekne :lool: jen co takhle ho niszit a hodit nejake prahy? :D At spojis opticky nizky zadek s nizky predkem hm? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 cerrtinka: Díky díky napiš mi do SZ icq pokecáme na FB mi to spadne když mi někdo napíše :) jajiN:Jo nad prahama jsem přemýšlel,ale nechce se mi do nich moc :lool: a snižovat to asi nebudu na ty naše silnice....občas přemejšlim že bych vyměnil svoji sedačku za záchod protože z těch našich silnicích bych se občas po**** :D A z hudby jsem taky zmoudřel udělal jsem si dřevěný plato se subáčem a postupem času mi to vzadu prohnulo plasty a asi i povytáhnou strop takže ted když vemu nějakou nerovnost tak vzadu strašně vrže tak subáč šel zase do bedny a pod pavouka do kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 no je fakt ze ty cesty + zima :/ Mam ted bejdnany stelovak, tak uvidim co to udela s autem. Jinak ja taky nejsem priznivcem prahu na aute, prijde mi vetsina z nich strasne kycovite. Je par, ktere jsou hezke, takove nenapdne a uhlazene. Ale nektere je to rposte des :/ Ja bych spis sedacku nejakou skorepinku :) tady na okrskach celkem klouzu :lool: jeste ze je ta loketni operka a nelitam az na spolujezdce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Já mám doma ještě jednu sportovní sedačky černá s bílym středem jako RS :) má i vyhřev...ale nějak se mi pro ni nedařilo vymyslet uchycení tak jsem od toho upustil...a u těch prahů se i bojim že by mi při nasedání vystupování někdo ho ještě utrhnul...vozim i dědu babičku k doktorovi takže se bojim aby to nepoužili jako nastupovací schod :lool: a máš pravdu většina znich jsou kýčovitý ale tušim že TOP dělá doela pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 (upraveno) někomu sem tu sliboval nahrát zvuk laityngu co mám (hladkej střed+konec) a dneska mi psal ještě cokapid tak tady , ale po zimě se mi trochu rozpojila spojka tak někde trošku uchází ;) musim pod auto někdy takže na místě cesta tam cesta zpět jinak chrastění je vypadlej podběh z nárazniku tahle zima byla trošku likvidační a domu Upraveno Únor 24, 2011 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 to znie ako 200 konikov :DDDD ! Co delas s autom ked tam nemas listy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 (upraveno) Já mám rozdělanej laminátovej tak ho občas přehodim abych dopasoval tak ji tam nedávám ;) jo taky sem si řikal že to je jak WRCčko ještě další přidám chtěli taky z kabiny PS:Slyšíte kašel kameramanky ? Upraveno Únor 24, 2011 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 husty husty ;) Zkus navarit misto celeho vyfuku od svodu "trubku" a bude Ti to strilet sem tam jak me kdyz to tocis nad 6 tis pak to je teprv WRC ZVUK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 (upraveno) To zas nechci to bych v autě už asi nevydržel ;) jezdim každej den. Tady u toho je to nejsilnější kolem 2tis a pak až po 4 takže na normální ježdění je to v pohodě protože 100 máš kolem 3tis tušim jinak plamínky by to mělo dělat i níž než 6 tis když prudce sešlápneš a rychle pustíš plyn Upraveno Únor 25, 2011 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 teda vrní ti pěkně ;) tichá závist snad mi časem ta má bude takhle vrnět taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 PARÁDNÍ ZVUK ;) ALE NĚKAM DÁL BYCH V TOM BEZ BRUFENU NEJEL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Takhle s tim sem jel do francie a dokonce posádka spala ono ale to video taky ten zvuk trochu zkresluje a navíc když sem vyjel z garáže tak sem si všim že je za mnou čůrek vody a když sem koukal tak šel ze středu auta a bude to z tý spojky 2 a 3 díly výfuku tak možná to taky řve trochu z toho ale to se jenom dotáhne tu spojku sem koupil v autokely od bosalu a hned po první zimě uhnila :) ale díky :lool: já to natočil hlavně proto že se mě dost lidí ptalo jak to zní s rezonátorem. A když mě to omrzí tak původní díl furt mám takže jen přehodim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Zdravím, nejsi náhodou z Kladna? Mám takový pocit, že jsem tě tu během posledního týden dvakrát viděl, myslím, že bych si to auto nesplet, protože takhle udělaný koncovky asi moc O1 v téhle barvě nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.