Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 (upraveno) Zdravím měl jsem vlákno na ŠH ale tam se to moc nechatlo snad budu mít tady víc úspěchu A nebudu trhat tady aprtu a připojim se i když neni čim se chlubit. Mám ji od minulýho roku zhruba z poloviny srpna od známýho táty takže relativně se vědělo do čeho se de Když sme ji kupovali tak byla 3 a půl roku stará a necelejch 72tis najeto. Dneska tam mám 91tis. Takže brzo rozvody,olejček už dostala s filtrem ten mám KNkovej ale jen vložku otevřenym konusum moc nevěřim...od něj mám do nárazniku vedenou ohebnou trubku pro přívod vzduchu a musim říct, že to fakt pomohlo :) když jsem to tam neměl auto nedalo víc jak 170 ani z kopce a ted se dá říct žádnej problém po rovině 200 víc sem nezkoušel. Když sem si ji přivez byla v základu. Ale dostal jsem k tomu i volant a sedačky :D ne měla jen vyhřejvaný zadní okno tot vše. Pak to přišlo od honzy72 tempomat, palubní počítač a maxidot. Kolesa Anzio drift SS 17- musim říct že od tý doby co tam mám 17 se mi auto jen ku*ví ;) silentbloky, vrře mi něco od nápravy, strop strašně skřípe, dveře od kufru dělaj bordel a spotřeba mírně nahoru Přední RSovej laminátovej náraznik...hezky hladoučkej bez lišty Výfuk udělanej dle mého od Laityngu koncová duplexka funkční a pak i místo středovýho tlumiče trubka. Ani se mi po tom nezvedla spotřeba :) a výkon to taky asi nepřidá i když se mi zdá že možná i jo v určitějch otáčkách Zadní světla od JOM i když občas lituju že sem ty faceliftový prodal třeba je zas někde seženu za dobrej peníz. Asi zatim nejdražší a nejvíc práce na mym autíčku udělal Martin.RS což znamené vše do elektriky okna, klíče, zrcátka,moře kabelů :) atd atd za což mu moc děkuju. Nikdy jsem neviděl oktu jako je moje...až do minulýho roku :D Jinak závady nic strašnýho :) odešlo čidlo na teplotu u motoru 2 prožraný trubky od oleje v motor.prostoru a ted mi nějak zlobí alternátor. Spotřeba parádní mezi 5,8 - 7,3 což je dobrý na to že nejezdim všude zrovna předpisově :) No a pak takový už jenom drbnosti rádio,řadička,subáč a zesik, doma vyrobený plato do kufru atd :) tak a ted už jenom fotky :) bohužel jsem nenašel starý když sem si ji přivez tak pak až někdy. Jinak na fotkách prošla změnama :D Mustang v masce, polepy atd :) ale z toho už sem taky vyrost tak poslední fotky budou nejnovější :) Snad se aspon někomu bude líbit ta moje šereda :) Upraveno Říjen 11, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Zaujimeve auticko,hlavne zadne svetla,vyfuk a ten mustank na maske vecsina si da vrs znak,takze vyzera to inak a pekne, :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Díky, ale kun už tam neni :) nejsem moc na přestavbu do RS když neni...stejně nejsem pro snižování auta a ani třeba sportovní volanty bez airbagu atd ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Díky, ale kun už tam neni :) nejsem moc na přestavbu do RS když neni...stejně nejsem pro snižování auta a ani třeba sportovní volanty bez airbagu atd ;) Jasne,ides svojim a spravnym smerom,ta radicka je pekna,samovyroba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Nene od jednoho pána na aukru. Já sem levej jak šavle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 no konečně ji tu t :) aky máš ;) Paráda vypadá hezky a je na ní vidět dost práce a co ty opěrky?? máš je tam s těch fotek to není tolik poznat :) VÍTEJ mezi námi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 No vidíš to na to sem zapoměl to vyfotit tak sem hned ted běžel do garáže :) díky za chválu práci mi dala, ale nevrací mi to mrška ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 dobrý v poho ;) :) vypadá to tam pěkně a časem ti to oplatí tu tvou péči :palec: neboj ta má už mi to pomalu vrací a to mě ještě čeká chladič a pár dalších drobností a pak už bude v cajku a začnou úpravy který budou znát na jaře :) už aby to bylo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Nojo ale ty si s tou tvoji slečnou můžeš vyhrát daleko víc jak já myslim hlavně motorově. Já tu závodim s kdejakou felicii :) teda nezávodim ale snažim se fantasmagoras tam můžu tak možná hodit turbo a nebo odlehčit auto tak o 500kilo a sám zhubnout tak 30 ;) jinak taky na zimu e mi nic nechce dělat taky se těšim zas na teplíčko na jaro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 no tak to si sní vyhrát můžu taky mám v plánu chip :) jsem zvědavej o kolik mi to vyleze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Já mám v plánu jen to bud udržet v pojízdnym stavu několik let a nebo to výhodně prodat :) mě chip nepomůže jestli se teda u mě tomu dá řikat čip. ne tak chtěl bych ještě folie a nějakej pěknej zadní naraznik a schovat do něj ty koncovky...na cestě mám ted RS tapece ty moje to je hnus ty díry po kličkách. Koukám že máš stejný koberečky jako já.že by taky od někoho z autkra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 jj jsou od tam tud a ty foli ti doporučím abys sis je nekupoval u benzínek tam prodávaj strašný šmejdy :) to si radši nech udělat od nějaký reklamky která to dělá dáš za to sice cca kolem 5tisíc ale zato ti něco vydržej ;) mě osobně je dělala máma ta se v reklamě pohybuje a udělala mi to zadara protože jsem to dostal k svátku a narozkám :palec: jinak by si za to řekla něco málo kolem 3ky. A počítej taky s tím že nesmíš aspoň 2 dny stahovat okna aby se to tam pořádně přilepilo a zmizeli takový bublinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jojo u benzínky bych už nic nekoupil kromě benzínu :) nechám si to udělat od nějaký firmy tak, aby mi to pak prošlo i technickou už ted sem měl dost problémy kvůli vejfuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ahoj,zrovna sem se chystala sem napsat "ahoj sousede " ale to už sem se tě ptala tenkrát no jinak autíčko krásný :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 no naštestí vím kde se daj ty A-testy koupit i se štítkem ale už to nepotřebuju naštěstí Jen pro zajímavost ty folie a atesty i s tím štítkem vyšla okolo 2000 tak si pak můžeš spočítat kolik si počítaj práci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jojo u benzínky bych už nic nekoupil kromě benzínu ;) .....správně,ani bagety tam nemají dobrý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 no asi tak stejnou cenu....viděl jsem za3,5-4tis pár firem...až přijde léto tak se budu schánět na firmy který někdo chválil...na zimu prdim to bude auto odpočívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 jasný a hlavně se bude šetřit na nutný opravy a nákupy (nejen na auto) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 cerrtinka: s tou bagetou jsem chtěl napsat že tu možná ale ještě že jsem to nenapsal....ale je možný že jsi mě viděla 2x jsem tam projížděj ale to by byla fakt náhoda jinak se ze svého království (kladensko)nehnu :) Sterny: no přijdou opravy to je jasný taková tátová toyota...no skoro 8let a bez závady ;) skoro až závidim když cidim co sem měl za blbej rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 cerrtinka: s tou bagetou jsem chtěl napsat že tu možná ale ještě že jsem to nenapsal....ale je možný že jsi mě viděla 2x jsem tam projížděj ale to by byla fakt náhoda :) jinak se ze svého království (kladensko)nehnu Sterny: no přijdou opravy to je jasný :) taková tátová toyota...no skoro 8let a bez závady skoro až závidim když cidim co sem měl za blbej rok náhoda je blbec ale tu by musela být hodně velký blbec :P soused má navíc ,jak sem si nedávno všimla,na kapotě u světla malý nápis,to ty nemáš,tak vím,že sem se spletla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 to je jedno já jsem rád že si někdo aspon vybavil moji oktu když viděl cizí to potěší sem slavnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 Takhle sem si pohrál se zadním platem, ale něco tam drnčí tak se ještě bude předělávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 JJ tuto oktu znám já jsem se teda podílel na origo vybavení spoustu dílů a práce.....v origo provedení :.-)) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Jj to je pravda díky moc eště se určitě ozvu. PS: dneska mi přišly RS tapece, ale česká pošta to zase jednou p**** zadní tapece uražený rohy a přední jsou nakřuplý mám to ale já smůlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 (upraveno) Jj to je pravda díky moc eště se určitě ozvu. PS: dneska mi přišly RS tapece, ale česká pošta to zase jednou p**** zadní tapece uražený rohy a přední jsou nakřuplý ;) mám to ale já smůlu :P ahoj auto mas pekny je videt spousta prace akorat ja bych dal ty zrcatka a kliky do barvy auta, jinak ty tapece proste smula skoda jich Upraveno Říjen 14, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Zdarec kolego ,slečínka jak má být-krasavice! Výfuck a křídlo nemá chybu ty zadní světla já nemusím ale tvoje auto a tvůj styl. Ať ti slouží a spoustu šťastných km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Díky díky :) jo občas taky váhám nad těma světlama bohužel jsem je prodal. ty tapece mě hodně štvou....půl roku sem je scháněl a vždycky mi o fous unikly a když už je mám tak poničený :P sem si je aspon zevnitř trošku zpevnil ale je to vidět bohužel zadní kliky jsou už v barvě na přední se necejtim kvůli tomu zámku se bojim že to zas nedám dohromady...je normální že když jsem sundal kličky a dal je pak zpátky že tam maj mezeru?docela dost velkou...no a zrcátka jsou taky v plánu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Pěkná chlape jen tak dál je vidět že se s ní pěkně mazlíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Díky díky jo občas taky váhám nad těma světlama bohužel jsem je prodal. ty tapece mě hodně štvou....půl roku sem je scháněl a vždycky mi o fous unikly a když už je mám tak poničený sem si je aspon zevnitř trošku zpevnil ale je to vidět bohužel zadní kliky jsou už v barvě na přední se necejtim kvůli tomu zámku se bojim že to zas nedám dohromady...je normální že když jsem sundal kličky a dal je pak zpátky že tam maj mezeru?docela dost velkou...no a zrcátka jsou taky v plánu na tim nic neni je to stejny jako zadni kliky jen se toho neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Díky kluci ;) jo do klik a zrcátek se brzo pustim ale nemám jak si vytopit garáž takže se mi do toho dost nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.