Guest chipmann Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Díky kluci ;) jo do klik a zrcátek se brzo pustim ale nemám jak si vytopit garáž takže se mi do toho dost nechce Chce to horkovzdušku taky to používám !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Podle mě dnes spatřen v 15.45 na obchvatu Lovosic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Octavius84: Je to možný jezdim dost často pracovně z Kladna směr Ústí-Most, Č.lípa občas i liberec takže přez Lovosice jezdim. Sem teď zkusil změnu masky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 díky nechtěl jsem ji nechat černou tak jsem zkusil do barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Octavius84: Je to možný jezdim dost často pracovně z Kladna směr Ústí-Most, Č.lípa občas i liberec takže přez Lovosice jezdim. Sem teď zkusil změnu masky pekne me se like.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 díky ještě pak vyfotim celý auto až ho umyju protože to je strašný...ještě sem si pořídil potahy abych si nezasral origo sedačky.Půdoně jsem chtěl modrý ale to sem si řek že už to mám moc přemodralý vevnitř a k tapecum by se to nehodilo. Sem zvědavej jak to budu čisti. Hlavně u sebe tapec už mám nažloutlej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 hezky sis to udělal :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 a to je asi poslední....už mám auto spíš pracovně a dost mě štvou problémy co se mi furt ukazujou furt mi bliká ráno teplota motoru auto při pomalý jízdě sebou škube je tam prodleva na plynu což neni asi dobrý ani na spojku když řadíš,dělá se mi bordel v oleji tak měnim po 10tis...tak pomalu šetřim asi spíš na nový auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 ta voda ti blika protože chce očistit čidlo v nadobce v vodou..kartačkem ojeď ten drátek co v ní je... bordel v oleji? myslím že to je že jezdíš kratky trasy a olej neprohřejes poradně..to je normalní... a to cukaní? vaha, vstřiky...chce to zkusit noo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no ted najedu denně 200-300 a to jezdim už 2 měsíce to by snad mohlo udělat svoje....zkusim vyčistit to čidlo jak píšeš a tu vánu a vstřiky časem taky až budu mít volno a bodu mít možnost to někomu dát ale díky napíšu jestli to bylo tim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 JJ..ten olej ted v zimě nema rad kratky trasy...po městě par km a pak zas chladne atd..pak se všude takova bila sračka. a tu vahu si udělas i sam doma..jen ji vytahni to cidlo a sprejem na brzdy poradne prostrikej a nech vysusit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Sem teď zkusil změnu masky Si i koukam dal ty cely svetla s blinkrem.. pridej nejaky normalni fotky at to jde videt cely, hele :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 (upraveno) Tak tady jsou světla ještě se starou maskou :) jak jsem psal v jinym tématu....původní halogeny strašný....tyhle s čočkou jsou daleko lepší už dokonce začínám jezdit i v noci Upraveno Leden 4, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Jeste by to do nich chtelo xenony! a je divny, ze ty ledky sviti zlute.. ja myslel ze bila led je proste namodrala. Jinak co se tyce vzhledu, tak pro me byli urco lepsi origo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 No svítěj malinko do žluta ale jak se malinko setmí tak to neni poznat....jen škoda těch černejch proužků kolem.No měl jsem do nich HIDky neoslnovalo to ale vyndal jsem je dost toho ted najezdim a to věčný zapínání a vypínání jim dává na prdel...kdybych do nich šli origo výbojky s elektrikou napasovat a normálně pak jezdit na STK tak bych byl jenom rád. Nevíte o tom někdo něco jestli to jde nějak dofinišovat takhle?devili +origo xenon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Novej přírustek do garaže :-) okta to neni ale mám z toho moc velkou radost :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Novej přírustek do garaže :-) okta to neni ale mám z toho moc velkou radost :P No pěkný sice ameriky moc nemusím ,ale tohle je něco jiného :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Novej přírustek do garaže :-) okta to neni ale mám z toho moc velkou radost :P A je to vuubec pojiizdny? Zatiim to vypada na dost prace panacku.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Víc se mi líbí starší Camaro ale tohle je taky pěkný. Práce jše na tom dost ale neni orezlý....a je bez motoru já tam V6 nechtěl :lool: jedině do ameriky V8 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Jo tak to hodně štěstí. vím o čem mluvím... www.chevroletcamaro.cz bratrankova webovka a auto a spousta moji prace na tom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 až to bdue hotový tak to bude určitě supe kára,taky se mi líběj camara,ale ještě ty starší hranatý jsou hezčí,ale tohle je taky pěkný :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 jackie : Mě se nejvíc líbí SSko 69 to žeru ale stejně tak jako chager nebo mustang se skoro nedaj sehnat za dobrej peníz Octavius84 : už jsem na ně koukal asi před měsícem jsem tam i na foru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jo přesně ty se mi líběj,69 a mín,tomu říkám luxusní amerckej sporták.jen ten mustang bych bral až jako to poslední.ale i to camaro co máš ty není špatný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jo přesně ty se mi líběj,69 a mín,tomu říkám luxusní amerckej sporták.jen ten mustang bych bral až jako to poslední.ale i to camaro co máš ty není špatný :) Presne tak, Mustang je ten nejvetsi shit ze vsech.. Chevy je Chevy! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 souhlas s konwasem,to už bych raději chargera nebo GTO :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mustang je, resp. bylo auto pro sekretářky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 souhlas s konwasem,to už bych raději chargera nebo GTO :) Jeste neni spatnej ani Pontiac Trans am, Plymouth Hemi Cuda a Dodge Challenger!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) špatnej neni taky Ford Torino....jenže pod rok 70 se ty auta nedaj skoro sehnat....a taky jsou pěkně drahý. Ted jde nařadu sváření a broušení atd :D sotva sme ho rozebrali už mi je blbě :) Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.