Přejít na obsah

Moje béžová slečna

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

díky ještě pak vyfotim celý auto až ho umyju protože to je strašný...ještě sem si pořídil potahy abych si nezasral origo sedačky.Půdoně jsem chtěl modrý ale to sem si řek že už to mám moc přemodralý vevnitř a k tapecum by se to nehodilo. Sem zvědavej jak to budu čisti. Hlavně u sebe tapec už mám nažloutlej :palec:

post-424-1262478300_thumb.jpg

post-424-1262478315_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

a to je asi poslední....už mám auto spíš pracovně a dost mě štvou problémy co se mi furt ukazujou :palec: furt mi bliká ráno teplota motoru auto při pomalý jízdě sebou škube je tam prodleva na plynu což neni asi dobrý ani na spojku když řadíš,dělá se mi bordel v oleji tak měnim po 10tis...tak pomalu šetřim asi spíš na nový auto

Odkaz ke komentáři

No svítěj malinko do žluta ale jak se malinko setmí tak to neni poznat....jen škoda těch černejch proužků kolem.No měl jsem do nich HIDky neoslnovalo to ale vyndal jsem je dost toho ted najezdim a to věčný zapínání a vypínání jim dává na prdel...kdybych do nich šli origo výbojky s elektrikou napasovat a normálně pak jezdit na STK tak bych byl jenom rád. Nevíte o tom někdo něco jestli to jde nějak dofinišovat takhle?devili +origo xenon?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...