jackie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Jeste neni spatnej ani Pontiac Trans am, Plymouth Hemi Cuda a Dodge Challenger!!! :lool: to máš pravdu,to jsou luxusní kárky.jen na to mít ještě peníze :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 špatnej neni taky Ford Torino....jenže pod rok 70 se ty auta nedaj skoro sehnat....a taky jsou pěkně drahý. Ted jde nařadu sváření a broušení atd sotva sme ho rozebrali už mi je blbě :lool: no ještě na tom máš kupu práce,ale výsledek bude stát určitě za to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Novej přírustek do garaže :-) okta to neni ale mám z toho moc velkou radost :lool: No moc pekne auticko :lool:....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ahojky,všecičko nejjjj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Ahoj děkuju. Jediná z fora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 21, 2010 Sdílet Odesláno Květen 21, 2010 škoda že to dnes nevyšlo a nemohl ses zastavit ,tak snad ti tu béžovou slečnu omrknu jindy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 Jj v pohodě já když přijel v 11 večer domu a po 560km za ten den jsem měl oči jak kukačka....a navíc z chebu do karlovejch je to všude rozkopaný takže jsem cestou nadával jak něco ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 tak jestli budeš mít příště zase cestu,ozvi se,tel už máš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Květen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 jojo určitě ale hned tak to nebude bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 ještě sis to nerozmyslel s prodejem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 cerrtinka : furt ne kvůli práci potřebuju naftu a kombíka. Kdyby někdo chtěl za 150tis...na 17alu a 15 zimákách. Je ted po servisu u Jeřába tady odkaz na sbazar. jinak kupoval jsem ji za 210tis. s 72tkm ted má 124tkm je po rozvodech.servisní knížka, nacpal jsem do ní přez 100tis kč protože neměla ani nic v elektrice :P vady....nárazník trochu otukaný od kamínků.....jeden podběh je trochu spálenej od kola. ještě to hodim do bazaru snad timhle neporušuju nějaký pravidla http://skoda.sbazar.cz/skoda-octavia-1-6-7...o-o4241154.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Dodělával si el. okna? Na kolik tě to vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 (upraveno) Okna,zrcátky,centrál,vystřelováky,nádrž,výhřev sedaček atd atd...po částech skoro 40tis první fáze bez sedaček asi za 26tis....dělal mi to Martin.RS samostatně okna by tolik nebyly drahý ale šlo to rovnou všechno na 3G komfort Upraveno Červen 20, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 čeče dej sem ty fotky z Fb ,fakt pecka a stojí to za to je sem dát ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Jakto že jsi nebyl na F-Body Session? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 cerrtinka : Nějak jsem na to zapoměl a stydim se za špatně nalakovanej zadní náraznik :) Octavius84 : já měl bohužel práci a navíc sem nasranej protože už od začátku června mám kastli na opískování u jednoho mamlasa a on mi trdí furt že mi zavolá a že se k tomu nedostal takže přez 2 měsíce jsem na tom kvůli němu nic neudělal :) pár novejch fotek jesště ale musim nechat přelakovat oba nárazniky přední je prasklej ještě ze zimy a zadní špatně nalakovanej...akorát mě těšej nově ve středu udělaný folie na oknech a koukal jsem žádná bublinka takže jsem spokojenej jen aby to vydrželo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 No nevim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Zadní část se ti určitě nelíbí co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 nádhera,mě se to líbí moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) cerrtinka: Děkuju :) jinak ty devil svítěj do modra předtim to zkreslil mobil :) Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 doufám že dorazíš na Rozkoš v září,chtěla bych to omrknout,fakt krása :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 no když mi to vyjde a nebudu mít práci přijel bych....ono to neni zas taková krása...přední náraznik je otřískanej od kamínků navíc mi do něj na parkovišti asi tuknul a na jedný straně spadnul o skoro 2 cm tak si s tim budu muset pohrát...v garáži jsem přednim kolem najel na krumpáč a ten se postavil a prohnul se mi vepřdu lem no a ten zadní náraznik jak je nalakovanej to je katastrofa :) a co ty auták už si s něco vyhlídla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 tak to bejvá ..ale líbí se mi jak to máš decentně upraveno a navíc se mi líbí ta barva :) a když ti Rozkoš nevyjde,pojedeš zas směr můj kraj?? :D tentokrát v rozumnou dobu a bude :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Já tam už zkončil tak cestu asi mít hnedtak nebudu ale uvidim :) občas jedu s přítelkyní do chebu což je při cestě....už rok a půl sem nebyl na žádnym srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 no jo máš ji pěknou :) a na tu rozkoš doraž :) aspoň se podívám na to křídlo ještě párkrát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Zadní část se ti určitě nelíbí co :) No hlavne ty lampy, jak zadni, tak i ty predni.. je to takova Čína :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) konwas design: no čína to neni xeny sem chtěl ale odradila mě cena....starý zadní bych klidně vrátil ale přední těch se nevzdám svítěj o hodně líp než původní halogenky...každej furt staví jen RS to je pak každá jako druhá mě se zas nelíbí spreje na zadní lampy nebo kámoš má na golfu nalepený proužky z černý folie ´´jakoby zatmavení a v noci je to pěkně na prd´´ jo občas lituju že sem se zadních zbavil jediný co se mi na nich nelíbi je ta boule Sterny: snad to vyjde no ale rád bych tam nejel tady z kladenska sám :) Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) taky sem nedávno čistil podběhy pěknej hnus celej květináč jsem zaplnil :) Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 (upraveno) Tak sem včera jen tak zas fotil bohužel zase bez stativu musim si ho sehnat zvlášt večer sem se v tý zimě klepal taky sme se rozrostli z 2aut na 5 :) Upraveno Srpen 17, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 náhodou luxus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.