Přejít na obsah

Moje béžová slečna

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

cerrtinka : furt ne kvůli práci potřebuju naftu a kombíka.

Kdyby někdo chtěl za 150tis...na 17alu a 15 zimákách.

Je ted po servisu u Jeřába :lol::wacko:

tady odkaz na sbazar. jinak kupoval jsem ji za 210tis. s 72tkm ted má 124tkm je po rozvodech.servisní knížka, nacpal jsem do ní přez 100tis kč protože neměla ani nic v elektrice :P

vady....nárazník trochu otukaný od kamínků.....jeden podběh je trochu spálenej od kola.

ještě to hodim do bazaru snad timhle neporušuju nějaký pravidla :wacko:

http://skoda.sbazar.cz/skoda-octavia-1-6-7...o-o4241154.html

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

cerrtinka : Nějak jsem na to zapoměl a stydim se za špatně nalakovanej zadní náraznik :)

Octavius84 : já měl bohužel práci a navíc sem nasranej protože už od začátku června mám kastli na opískování u jednoho mamlasa a on mi trdí furt že mi zavolá a že se k tomu nedostal takže přez 2 měsíce jsem na tom kvůli němu nic neudělal :)

pár novejch fotek jesště ale musim nechat přelakovat oba nárazniky přední je prasklej ještě ze zimy a zadní špatně nalakovanej...akorát mě těšej nově ve středu udělaný folie na oknech a koukal jsem žádná bublinka takže jsem spokojenej jen aby to vydrželo

post-424-1281680318_thumb.jpg

post-424-1281680370_thumb.jpg

post-424-1281680407_thumb.jpg

post-424-1281680464_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no když mi to vyjde a nebudu mít práci přijel bych....ono to neni zas taková krása...přední náraznik je otřískanej od kamínků navíc mi do něj na parkovišti asi tuknul a na jedný straně spadnul o skoro 2 cm tak si s tim budu muset pohrát...v garáži jsem přednim kolem najel na krumpáč a ten se postavil a prohnul se mi vepřdu lem no a ten zadní náraznik jak je nalakovanej to je katastrofa :) a co ty auták už si s něco vyhlídla?

Odkaz ke komentáři

konwas design: no čína to neni xeny sem chtěl ale odradila mě cena....starý zadní bych klidně vrátil ale přední těch se nevzdám svítěj o hodně líp než původní halogenky...každej furt staví jen RS to je pak každá jako druhá mě se zas nelíbí spreje na zadní lampy nebo kámoš má na golfu nalepený proužky z černý folie ´´jakoby zatmavení a v noci je to pěkně na prd´´ jo občas lituju že sem se zadních zbavil jediný co se mi na nich nelíbi je ta boule

Sterny: snad to vyjde no ale rád bych tam nejel tady z kladenska sám :)

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...