Přejít na obsah

Tempomat OII


Doporučené příspěvky

  • o 5 let později...

Tempomat se programuje dvěmi kolébkovými tlačítkami na levé páčce u volantu (dálková a směrová světla) . Horní zvyšuje rychlost ... a dolní snižuje. Obloukový ovladač na horní straně páčky buď vypíná tempomat, nebo ...když je zapnutý ( poloha zobáčku vlevo ) , tak se dá tzv. momentově vypnout pro momentální snížení rychlosti ( poté nastává brzdění motorem ). Stačí jen posunout zobáček do půlky a tím se tempomat anuluje. Po úpravě rychlosti na požadovanou hodnotu se stiskne horní postranní kolébkové tlačítko a aktuální rychlost vozidla se sesynchronyzuje s tempomatem ( např 80 km/h ) a tempomat zase fhunfhuje :) resp. uchová danou hodnotu... a tak dále ..atd.. Doufám že jsem funkci vysvětlil a alespoň nějak přispěl/pomohl :)

Odkaz ke komentáři

V tomto případě ne. Jednak je to starý téma a autor už určitě nečeká na odpověď a druhak je jeho otázka o tom, jak naprogramovat tempomat pomocí Vagu v ŘJ, např. když si tempomat někdo dodělá, tak je potřeba ho naprogramovat (aktivovat) aby fungoval. Nemotat jabka s hruškami.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...