beedone Odesláno Říjen 15, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 Jaku pouzivate smes? Klasika Fridex aneb neco lepsiho ? PS: kde se vypouzti voda? Mam combajna jen chvilku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Neexperimentuj a nalej tam to co patří tzn.G12+ můžeš to kouipit origo ve škodovce a nebo normálně na pumpě vyrábí to Velvana je to fridex :) a měl by být růžový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Říjen 17, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2009 Jaku pouzivate smes?Klasika Fridex aneb neco lepsiho ? PS: kde se vypouzti voda? :D Mam combajna jen chvilku :) Dole na hadici u chladiče by měl bejt výpustnej kohout. Jak psali vejš - dej G12+ a máš pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 18, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2009 Tak,tak G12+ ;) Obsach chladiacej sustavy je 6,3litra . G12+ A VODA. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Říjen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 dakujem za radu, :D zostalo nastastie trochu teplo tak vypustim a napustim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Přihodím dotaz sem, snad mě nikdo neukamenuje. Jak často by se měla měnit celá náplň chadící kapaliny? Mám ji tam asi od novotí tzn. 5,5roku. Asi už by to chtělo vyměnit že? Za dobu co auto mám (3roky) , tak jsem dolil cca 2 decky a vypadá furt dobře - růžově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Přihodím dotaz sem, snad mě nikdo neukamenuje.Jak často by se měla měnit celá náplň chadící kapaliny? Mám ji tam asi od novotí tzn. 5,5roku. Asi už by to chtělo vyměnit že? Za dobu co auto mám (3roky) , tak jsem dolil cca 2 decky a vypadá furt dobře - růžově. Jesti máš G12+ tak ta se nemění ,ale záleží na tobě jestli jí vyměníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Pozor pánové né všechny O1 mají G12 ,když se podíváš na přepadovou nádobku (je to ta koule s tím černým uzavěrem )tak na ni je napsáno G12+ a je kapalina červená ,pokud tam máš kapalinu modrou tak tam G12 +nedávej nejdou dohromady.A pokud jde o vypouštění tak vypouštěcím ventilem na spodní straně chladiče se dá jen odpustit asi polovina náplně ,ostatní zůstane v bloku motoru .Jediná šance jak dostat co nejvíce kapaliny ven je odpojit hadici přímo na motorum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak,tak G12+ ;) Obsach chladiacej sustavy je 6,3litra . G12+ A VODA. ;) Chlapci..teď jste mě trocha vyděsily..Já když koupil moji octavii,tak tam ubec červená směs není..Ten chlápek tam měl něco (ta barva je taká zelenomodrá)..Toš aby mi to něco neprožralo??Nebo co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Chlapci..teď jste mě trocha vyděsily..Já když koupil moji octavii,tak tam ubec červená směs není..Ten chlápek tam měl něco (ta barva je taká zelenomodrá)..Toš aby mi to něco neprožralo??Nebo co myslíte?Ono záleží který rok výroby to máš a ta zeleno modrá se tam dával od výroby .Ale tu je třeba po nějaké době měnit ,zajeď s dotazem do servisu škoda tam dostaneš info jak a co třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.