mirek.s Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Zdravim všechny.Nevite nekdo prosim v kterych modelech je tento elektický výmenik ktery přihriva vzduch do kabiny,za jakych podminek je spinan-vypinan atd.Za případne odpovědi dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Tak co vím je v naftách 1,9 a 2,0 tdi a byl dodáván jen do sudenějších nebo severských zemí, jinde asi za příplatek, standartně z F, S, Portugalska, Italie atd. není, zbytek ano, zapíná se vždycky když chceš topit, čili vevnitř větší teplota než venku a to jen do doby kdy se voda ohřeje tuším na 40nebo 50 pak začne topit auto. A spíná hned po nastartování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Takže OII 1,9TDi z Německa to mít nebude zda chápu dobře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 CZ, SK, D, A, atd. ty to mají. Já mám třeba Elegance a tam to je, nevím třeba jestli to šlo za příplatek, to fakt nevím. M8m 2,0 TDi z D elegance a mám to tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ja mam O 2 1.9 bxe 2008 combi z ČR a nevedel sem jestli to tam je protoze to asi nefunguje.Nechtelo se me to rozdelavat ale dnes jsem se ztopořil a zhodil spodni kryt atd a zjistil sem ze to tam je.Vedou ktomu poradne draty takže to možna neco do sebe ma ale investovat do toho asi nebudu.Kdyby to nebylo tak drahe........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 jj jsou to pořádné káble B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Děkuji za informace.jestě sem se chtel zeptat jestli kdyz neni zehřáty motor treba na tech 40 tak voda jde přes vymenik topeni nebo je to uzavrene aby se zehřal motor.(do te doby mela přitapet elektrika)Asi si budete klepat na hlavu ale ja to delam tak,že na klimatroniku mam off a pustim to bud až se pohne ručička nebo i třeba kolem 70 stupnu.Nemam rad jizdu na studeno.Jak to delate vy ostatni? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Tak to PTE by mělo pracovat tak, že je aktivováno jen v případě zapnuté climatizace ON/OFF (v případě klimaticu 1-více ventilátor) + teplota požadovaná a vnitřní s nějakým určitým rozdílem. Zdali ho máš a jeho správnou funkčnost podle mě otestuješ lehce (teď by mělo zase mrznout, takže ideální podmínky). Dojdi ke studenýmu autu a nastartuj s vyplou klimatizaci (OFF), pockej treba 10 sec az se srovnaji otacky a zapni klimu a nastav teplotu na MAX, a poslouchej, mělo by se ozvat cvaknutí vlevo pod volantem (1x nebo 2x - mělo by být dvoustupňové), mohou se i zvýšit volnoběžné otáčky a po cca 1-1,5min by už měl jít vlažný/lehce teplý vzduch z výdechů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Zdravim.Tak sem skusil jak psal Jack a opravdu to spina na dvakrat v režimu pouze na předni okno a potom na topeni se spustenou klimou.Kdyz je vypla tak se to nezapne(mozna si zije vlastnim životem) Jinak neni to žadny zazrak ale aspon neco.Me by se líbilo kdyby v tu dobu když je to zaple nesla voda od motoru pres vymenik aby se rychlejc motor ohřál. Zatim dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Da se zjistit i přes diagnostiku jestli to tam je :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 a co když není topení canové, tak to uděláš před diagnostiku jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 No tak pokud není canove tak asi tezko neco zjistim ne ?.... To dá rozum ze diagnostika není všemocna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 max. zjistí, jestli přes diag cvakají relátka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 No tak pokud není canove tak asi tezko neco zjistim ne ?.... To dá rozum ze diagnostika není všemocna se podíváš ke mě Chipe jestli to tam mám vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.