Guest d.oros Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Ahoj chlapi,dnes jsem jel z ostravy do Prahy a u konce cesty mi začala octavka nějak bíle kouřit.Neporadí mi někdo,co to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Chladiaca kvapalina sa Ti nestraca? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Ahoj chlapi,dnes jsem jel z ostravy do Prahy a u konce cesty mi začala octavka nějak bíle kouřit.Neporadí mi někdo,co to může být? no obyčejně to vypadá na těsnění pod hlavou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 tak to asi jo pokud se ti straci chladici kapalina ;) kolik mas najeto kilometrů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest d.oros Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 tak to asi jo pokud se ti straci chladici kapalina kolik mas najeto kilometrů? Právě že kapalina je v poho...známý už mě začal ztrašit ze špatným turbem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 jak pisou nahore, hlava, tesneni, nebo mozna i voda v nafte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 No byly nebo takovej sedivej kour? Pokud je sedej tak to muze byt Turbo a nebo u starsyh motoru to znamena vadne Bosh cerpadlo. Ale u TDI-cka tusim turbo. No a jak moc to kouri? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 vadné turbo jsem videl nekolikrat a vzdy to kouřilo černě :) tohle bych viděl na těsněni pod hlavou a v oleji nic nemaš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest d.oros Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Nemám,olej je ok.Byl jsem s tím v servise a tam vyčistili palivovou soustavu...prý tam byli nějaké smrkle.Ted už to nekouří,ale zase mám pocit,že je to o poznání slabší...mě s toho auta picne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 A koukal jsi na intecoler jestli nemáš olej v něm ? neztrácí se ti olej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 no je to mozna off topic ale ja jsem videl vadne turbo a valilo to sedy skoro byli kour. A tady takovyh aut jezdi hodne Ale to neva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Taky to může bý kaput tryska! Tohle jsem zažil na taťkově Octě. Bacha na to ať si neuděláš díru do pístu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Nechat otestovat trysky a funkci čerpadla a turba, atd. Prostě pořádnou diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.