Přejít na obsah

Dejvovo TDIčko

Doporučené příspěvky

Mezi poslední díly co mi chyběly k přestavbě patřila maska. Počítal jsem s nabídnou na allegru.pl za 100 zl (600Kč) s poštovným známému do polska, ale nakonec jsem našel na Bazoši jinou za 250Kč :D. Teď už jen zbývá někde splašit výztuhu. Tak kdybyste někdo o nějaké věděl.. :huh:

post-6205-0-40476400-1371326234_thumb.jpg

Upraveno uživatelem novadac
Odkaz ke komentáři

Právě :angry:. Koukal jsem na Obéčkách, že za ni chtěj přes 500,-. No na elektro se vrhnu až ve finální fázi, ještě je potřeba sehnat přední kabeláž k parkovacím čidlům, novou gateway a podvolantovku co podporuje MF. Nastala nečekaně :lool: menší změna v ozvučení. NEXUSE jsem vyměnil za BOLERO. Přeci jen, když už budu dávat předozadní parkováky, tak by se signalizace hodila a uživatelské rozhraní je taky o kousek dál. A třeba nebude tak lákat zlý lidi :wallbash: :D

post-6205-0-76126100-1371369252_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To jsi koupil docela blbý bolero, pokud tedy ovšem nerozjedeš ty fl budíky s kompletní podporou, toto bolero se dává do facu, kde je už čidlo svitu v budíkách, budeš mít problémy s displejem při změnách svetelných podmínek, proto jsou tato bolera mnohem levnější než ty ala columbus, protože pasují jen do fl OII a yeti, ty druhý dáš do čehokoliv do čeho se vlezou a fungujou na 100% 

Odkaz ke komentáři

No byla by to paráda, kdyby se dělal. No určitě se mi taky líbí víc, ale byl jsem hlavně zaměřen na cenu, takže jsem si nemohl vybírat :D A stejně jsem zastánce toho, že na OII fl by měl patřit ,,starý ´´ znak. Prostě mi k tomu modelu sedí víc, ale je to otázka vkusu. Takže mi to vůbec nevadí..

Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat tak drahé věci :D Už mam jednu rozjednanou z nějaké bouračky, tak uvidím , jak to dopadne :huh: .

Odkaz ke komentáři

no jenom ti píšu co na ten volant potřebuješ :-D

správnou podvolantovku a z FL ty páčky :-D ty obyč rolbařovi nefungovali, tak jsme je museli vyměnit :-D

jak na kterou barvu se hodí ty nový loga, ale není důvod měnit ty zelený, čistě jak chceš...

http://www.volantech.cz/volanty-k-prodeji

ono jde to logo vyměnit za to novy na airbagu nebo musím koupit někde uplně novej? kvuli logu dávat někde 2000kč za airbag se mě fakt nechce :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...