novadac Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Byla to náhoda.. Když na Aukro.cz někdo zadá aukci se špatným popiskem, tak není problém lecos sehnat za pěknej peníz :D. Původně jsem o změně budíků nepřemýšlel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 taky jsem zvedav,kazdopadne dej vedet jak jsi dopad a jestli funguji ;-) Tony ty predfl maxidot ti pujdou vpoho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Určitě budu příkládat pravidelné info o stavu :D. Zítra by mi mohla přijít ploutvička a ovládání před Fl na AC, abych mohl zkusit experiment s překopáním ovladače na faceliftový... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ok budu rad ;-) odkud ze to jsi? :-D to pro pripad kad mam dorazit na ty fl budiky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Náchodsko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ;-) skoda ze nezustala tady podle znacky z prvnich obrazku T ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 já si myslím že naopak je fajn, že je tu od Náchodska někdo další a co nějaký nový práce na slípce, nějak tu chybí obrázky :wub: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Bohužel má škola přednost , takže za týden po zkoušce z matiky se do toho pustím :D Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 tak to je jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 (upraveno) Mezi poslední díly co mi chyběly k přestavbě patřila maska. Počítal jsem s nabídnou na allegru.pl za 100 zl (600Kč) s poštovným známému do polska, ale nakonec jsem našel na Bazoši jinou za 250Kč :D. Teď už jen zbývá někde splašit výztuhu. Tak kdybyste někdo o nějaké věděl.. Upraveno Červen 15, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 to jedinně ve škodovce za 500,- jinak jsem mooooc zvědavej na ty budíky B) 250,- je dobrá cena. má plotny pod světla a držáky blatníků?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Právě . Koukal jsem na Obéčkách, že za ni chtěj přes 500,-. No na elektro se vrhnu až ve finální fázi, ještě je potřeba sehnat přední kabeláž k parkovacím čidlům, novou gateway a podvolantovku co podporuje MF. Nastala nečekaně :lool: menší změna v ozvučení. NEXUSE jsem vyměnil za BOLERO. Přeci jen, když už budu dávat předozadní parkováky, tak by se signalizace hodila a uživatelské rozhraní je taky o kousek dál. A třeba nebude tak lákat zlý lidi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 To jsi koupil docela blbý bolero, pokud tedy ovšem nerozjedeš ty fl budíky s kompletní podporou, toto bolero se dává do facu, kde je už čidlo svitu v budíkách, budeš mít problémy s displejem při změnách svetelných podmínek, proto jsou tato bolera mnohem levnější než ty ala columbus, protože pasují jen do fl OII a yeti, ty druhý dáš do čehokoliv do čeho se vlezou a fungujou na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 při nejhorším ho prodá mě, už sem se nenápadně přihlásil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 No taky jsem o tom něco slyšel. Mam to na zkoušku, tak uvidím co to bude dělat. No :D. Vymění.. ten tvůj SWING by se mě pak docela hodil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 pěkný, pěkný sem zvědavá až budeš mít tu masku B) a bolero by se mi taky líbilo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 vůbec netuším jestli rámečky jsou stejný u swingu a boleru. dále když zapojíš mdi do jinyho rádia, tak se nemusí nic konfigurovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) No rámečky by měli bejt stejný... Co se týče zapojení, ja myslím, že by to mělo fungovat, ale na 100% ti to neřeknu Jinak až bude hotovo, tak bysme mohli dát ještě před velkym srazem OC, nějakej lokální ;) Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Mělo by to být stejný, při nejhorším přepinuješ, je to brknkačka, schéma zapojení je vždycky na radiu. Rámeček je stejnej, tohle bolero versus swing. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 novadac ja sa tez hlasim do rady na bolero :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Tak super, pořadník je na světě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 (upraveno) Tak dnes konečně dorazil i Airbag do MF volantu . Upraveno Červen 17, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 To je parádní vě, jen je škoda, že se nedělá i v perforovaný kůži. Škoda, že si nekoupil airbag už s novým znakem, ten je (pro mě) hezčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 tak 3000 podvolantovka a ještě ty nový páčky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 No byla by to paráda, kdyby se dělal. No určitě se mi taky líbí víc, ale byl jsem hlavně zaměřen na cenu, takže jsem si nemohl vybírat :D A stejně jsem zastánce toho, že na OII fl by měl patřit ,,starý ´´ znak. Prostě mi k tomu modelu sedí víc, ale je to otázka vkusu. Takže mi to vůbec nevadí.. Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat tak drahé věci :D Už mam jednu rozjednanou z nějaké bouračky, tak uvidím , jak to dopadne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 no jenom ti píšu co na ten volant potřebuješ :-D správnou podvolantovku a z FL ty páčky :-D ty obyč rolbařovi nefungovali, tak jsme je museli vyměnit :-D jak na kterou barvu se hodí ty nový loga, ale není důvod měnit ty zelený, čistě jak chceš... http://www.volantech.cz/volanty-k-prodeji ono jde to logo vyměnit za to novy na airbagu nebo musím koupit někde uplně novej? kvuli logu dávat někde 2000kč za airbag se mě fakt nechce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Jo, jo já jsem taky právě měnil jenom ten znak a ne celej airbag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Přes víkend jsem se vrhnul na prahy. Sundal jsem starý ,,krablák´´, ošetřil místa zasažená korozí a zítra je přestříkám Body 950. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 proč si to udělal?? dyt to bylo zdravý?? Ted to bude hnít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Áha :-D Ted to právě hnít už nesmí. Ošetřil jsem to jednám přípravkem, který by to měl jak odrezit, tak zároveň zakonzervovat. Jinak na fotce rez kolem otvoru pro záslepku nebyla pod původním nastřikem vůbec viděť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.