Luks Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 VAG hlásí chybu 00515 - hallův snímač,vyměnil jsem ho ale je to pořád stejný.Pak mi to tam taky hodilo chybu 00522 - čidlo teploty chladící kapaliny,to je to v termostatu žeano?A dneska se tam objevila 00525 - lambda,tak nevim jestli si to auto ze mě dělá prdel nebo odcházejí všechny čidla.Kždopádně bych potřeboval vyřešit to startování...natočim to až na 4-5 pokus dlouhýho točení.Zdá se mi jako by to byl blbě předstih,dusí se,jakoby se snaží střílet do výfuku,to by mohl způsobovat ten hallův snímač ne?Ale když jsem ho vyměnil a chyba se v jednotce opakuje tak asi bude špatnej kabel (nebo ŘJ?). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 hallův snímač ti to vyhodi vždycky to bylo asi zbytečný ho měnit ale zkusil určitě ten předstih 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 No,jaky motor tam mas MPI nebo jednobod ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 je to BMM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.