stenly Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Princes: dik za chvalu.. ale važne mi to nezavid... ludia su svine a aby to ostalo co najdlhsie takto krasne. nie vždy mam auto v garaži. Romario: od teba to poteši.. ale ty si to mal tiež vždy krasne vyleštene. vevca: takže stalo to naozaj dosť peňazi 200€ sa mi zda ze to je 5000kč ale podla mna stale lepšie ako dať auto cele nalakovať.. inak pouziva nato nejake pasty od firmi 3M ale presne neviem ake 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Honza9007: pytal si sa na hlučnosť novych pneu.. som velmi prekvapeny ale musim povedat po najazdenych cca 2000km že hlučnosť minimalna... dokonca sami zdaju tichšie ako 15" co som tam mal cez zimu.. ale mal by som otazku: na aute som jazdil do teraz len na 15" kolesach a spotreba podla PP bola tych 4,4l - 4,8l ked som si to prepočital sam, tiež mi vyslo to iste čislo. Teraz na 17" kolesach mam podla PP 5,0l - 5,2l ale ked prepočitavam co som natankoval a najazdil ukazuje mi PP o 0,6l nemej ako je realne.. netreba auto nejako cez VAG naprogramovat na 17" kolesa alebo je to normalna vec?? viem ze kamos na Mercedese ked zmenil rozmer pneu a kolies tak s tym musel ist do servisu aby mu to naprogramovali na novy rozmer pneu.. za kazdu radu budem rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Hlavne chod dat spravit geo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 jj GEO už som spravil.... to bola prva vec ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 takze dnešným dňom som z mojou Octavkou zazil 2krasne cisla a zaroven jedno okruhle jubileum... sam si prajem aby sluzila minimalne bez poruchy ešte dalsich 200 000km :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Srpen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Chlapci potreboval by som zohnat kde kupim tuto masku alebo apson kto je jej vyrobca... pomozemi niekto?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 čínskej nesedící aušuš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 70% věcí je vyrobený v Asii :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ľubo Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Po tom leštení vyzerá krásne. Vidím, že ja na predaj, prečo? Omrzela? Inak ma zaujala veta, že nikdy nebolo v umyvárke. Na začiatku si písal niečo iné. Inak autíčko pekné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 zdar Lubo. tak na predaj som ju dal len tak so zvedavosti.. sam vidis že cena je trosku nerealna ktoru pytam.. veta ze nikdy nebolo v umyvarke je z dovodu ze ked už je prelestena a vyzera ako keby ani nikdy nebola a v mojich rukach ani nebola v mycke tak preco to tam nedat.. :P a dik za pochvalu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Chlapci mal by som dotaz... ked idem menit zadny naraznik za naraznik z RS... treba mi kupivat aj nejake nove drziaky naraznika??? alebo vsetko pasuje presne tak ako ma??? Lebo na fabii na prednom som musel kupovat aj nove drziaky... dakujem velmi .. za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2897 Děsnej problém hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Peťo dik moc.. važne som to hladal.. ale asi blbo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Tak čo mame noveho ??? maly upgrade Octavky.. trošku prešla zmenou.. a jedna fotka aj z mojou maličkosťou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 vypadate dobre :-D jeste dej fl zadni svetla ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 zatial som skončil z upravami... ešte po novom roku poriešim zadny FL alebo RS naraznik.. a svetla netreba face.. dobre svietia aj tieto.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 jo jo ;-) vypada moc hezky ;-) a byt tebou dam zadni rs naraznik je hodne pekny na combi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Lesk jako blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Martine dik... leskmusi byť stale ;) tak čo chlapci?? už ste niekto prezuval?? ja už to mam za sebou .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tak ako som si slubil... tak som si spravil novoročny darček.. a už mam v garaži zadny RS naranik .. lenže su v ňom diery na park. asistent... naraznik je z FL RS ... a vraj su tam ine diery ako na pred FL.. a teraz potrebujem alebo skor chcem zohnať original park asistent... neviete mi niekto niekoho dohodiť kto by mal na predaj ???? alebo by vedel zohnať senzory?? a dam vobec na moju octu senzory z FL ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Zkus napsal uživateli BayS, prodává parkovací senzory za dobré ceny - sám od něj mám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Jasne dik moc.... A nieje to nahodou BadyS??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Jasně, promiň, klávesnice mi nějak nepobrala "d" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 dik za pomoc.. ja mu napišem ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Nemáš zač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 dokonce ti to doda i v barve jakou potrebujes ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Dnes som ju trošku vytiahol do krasne zasneženéj krajinky... Trosku sa vyblázniť :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 vypada moc pekne a ciste ;-) nadherna cernotka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 princes: dakujem dakujem.. teraz ju ani nefotim..lebo je taka špinava že sa hambim za to :D :D inak dnes som predal moje autoradio STREAM .. a jazdime teraz z velkou dierou :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.