helmut9 Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Ahoj všem . prosím o pomoc s problémem který je že jsem vyměnil napínák klínového řemene i řemen a problém stále trvá a je to při otočení kol tak to vydává strašné zvuky . Když přidržím napínák kleštěma tak to nedělá . za každou radu předem děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj všem . prosím o pomoc s problémem který je že jsem vyměnil napínák klínového řemene i řemen a problém stále trvá a je to při otočení kol tak to vydává strašné zvuky . Když přidržím napínák kleštěma tak to nedělá . za každou radu předem děkuji nebudes mit neco se servem? tam jsi menil lozisko na servu nebo kladku? nebo co to tam je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Delalo to i pred vymenou nebo to zaclo vydavat zbuky az po vymene ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmut9 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 nebudes mit neco se servem? tam jsi menil lozisko na servu nebo kladku? nebo co to tam je? Čau měnil jsem napinák řemene a řemen . Nevím co stím a do servisu to nechci dát protože by to bylo drahý . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmut9 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Delalo to i pred vymenou nebo to zaclo vydavat zbuky az po vymene ? Čau , dělalo to i před , proto jsem to měnil . Servo to prý neví tak nevím co stím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest foxdivemaster Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 volnobezka alternatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.