Přejít na obsah

Autoradio Erisin ES1268V 8" HD a zapojenie cuvacej kamery

Doporučené příspěvky

Ahojte.Mam toto autoradio http://www.erisin.com/erisin-es1268v-8-hd-car-stereo-wifi-3g-dvbt-mpeg4-nav_p365.html a kupil som k nemu tuto cuvaciu kameru http://www.ebay.com/itm/NEW-SONY-CCD-CAR-REAR-VIEW-REVERSE-BACKUP-CAMERA-FOR-SKODA-ROOMSTER-OCTAVIA-TOUR-/230740076517?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item35b92e27e5.Vsetko je nove nepouzivane samozrejme.Radio este nieje namontovane v aute a chcel som pred tym vyskusat jeho funkcnost a aj kamery.V dielni na stole som ho napojil na 12V a radio funguje bez problemov az na kameru.Po pripojeni kamery do vstupu radia oznaceneho ako CAM IN(G RCA) a privedeni 12V na napajanie kamery sa mi nezobrazil ziadny video obraz.Z kamery ide video vystup do autoradia,napajanie a napajanie led osvetlenia(to som nezapojil).Skusil som teda iny vstup a sice Video IN ale takisto ziadny obraz.Proste uz neviem co s tym.Volal som do ceskeho zastupenia erisin a povedali mi ze to proste musi ist ale ze nech to napojim na spiatocku.Podla mna je to to iste spiatocka a napojenie 12V v dielni.Kamera ma tv system NTSC a ze ani to nevadi mi povedali.Radio ma tiez can bus decoder a predpokladam ze kamera sa rozbehne az po zapojeni autoradia do auta a po zaradeni spiatocky sa aktivuju vstupy na kameru.Moze byt ze ten vstup CAM IN nieje aktivny pokial radio nieje zapojene v aute?Prosim poradite mi niekto ze kde robim chybu?Uz som v koncoch preco nejde kamera.Vopred dakujem za kazdu radu alebo pomoc.

post-28753-0-46190900-1367400369_thumb.jpg

post-28753-0-27119500-1367400668_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Presne tak!Nejde tam impulz kdyz to jen napojis na 12v jako ze si mysli ze tam je zpatecka tak omyl :-D zpatecka je resena elektricky ze auto vi ze je tam zpatecka a na radiu ti zobrazi treba park senzory tak pokud tomu radiu cinskemu nezaradis zpatecku a das tam jen proud tak to nevi a neukaze obraz ;-)

A jak jsi spokojen s tim a co TV?Zkusis testnout do jake rychlosti to bude hrat?Diky

Odkaz ke komentáři

Ano presne tu myslim,ale musi mat vstavany zosilovac. Este existuje moznost dokupit k radiu samostatne zosilovat TV signalu taka mala skatulka.Dodava sa to original k tomuto radiu DVB-T zosilovat,ale je to doplnkova vybava autoradia za priplatok.Na obrazku je vsetko co sa da dokupit samostatne k radiu.

post-28753-0-99936400-1367849156_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...