Edisko Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Čafte, budem chcieť vyriešit problém s vnútorným okruhom recirkulacie vzduchu t.j.potrebujem sa dostať k spínaču klapky ku ktorému sa dostanem len ak vyberiem odkladaciu skrinku spolujazdca. Z minulosti však viem že keď ju vyberiem tak musím rozpojiť aj svorkovnicu vypínača pre airbagy, no ale potom keď to naspäť poskladám tak mi RJ vyhodí chybu airbagu a budem to musieť isť dať vymazať do servisu cez diagnostiku. Moja otázka znie: ako sa môžem vyhnúť tomu aby mi tu chybnú hlášku nevyhodilo? Bude stačiť predtým odpojiť batériu a RJ keď nebude mať v sebe prúd tak nezaznamená rozpojenie svorkovnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 mne ked rozoberali schranku pred spolujazdcom a odpojili vypinac na bag tak po opetovnej montazi mi ziadna kontrolka nesvietila. cize nic nemuseli robit/mazat cez diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Edisko Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 mne ked rozoberali schranku pred spolujazdcom a odpojili vypinac na bag tak po opetovnej montazi mi ziadna kontrolka nesvietila. cize nic nemuseli robit/mazat cez diag. A odpojili ti predtým baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Odpojit baterku a ziadna hlaska po rozpojeny sa NEOBJAVI!!!! Pri demontazi airbagu na volante,spolujazdec,sadacky atd,atd- treba vzdy odpojit baterku.:PB) Ked ti streli airbag pri demontazi ked nemas odpojenu baterku tak to neprezijes!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 no mne bateriu neodpajali. mal som vtedy problem ze mi ostavalo svetit svetlo v priehradke takze menili ten spinac. skus odpojit bateriu a uvidis len budes muset potom vsetko nastavovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 stačí,ked počas toho,ako to budeš mať rozmontované nezapneš kľúčik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Tak to je divne ja som mal cely cas vypnuty klucik aj tak mi to hodilo chybu.;-):-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 a mal si ho aj vytiahnuty zo spinacky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Ano kluc som mal polozeny na sedadle :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 tak to ti neporadim jedine skusit odpojit bateriu aj za cenu ze budes muset wse nastavit. mne to robili pri zapojenej baterke a kluc bol vytiahnuty a nic mi nevyhodilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Edisko Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Po roku znova otvaram túto tému a prejdem hneď k tomu čo som sa na začatku pýtam. Takže odpojim bateriu, vyberiem odkladaciu skrinku, poodpájam svetielko aj airbag. Keďže je zlý servomotorček klapky vnút.okruhu vzduchu a nový stojí cca 110euro, chcem ho natrvalo odpojiť a klapku nastaviť tak aby vôbec nenasávalo vzduch z kabíny len čerstvý vzduch zvonku. Bude mi RJ hlasiť že je servomotorček odpojený? (viem, táto otázka by sa už skôr hodila do témy Elektro) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Edisko Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 ----VYRIEŠENĚ---- Vybral som skrinku, odpojil som len svetielko (Airbag ani privod vzduchu do odkladacej skrinky som neodpajal, nechal som to len vysieť ale tak aby sa neodtrhlo), vybral som držiak servomotorčeka, potom som vybral motorček, odpojil svorkovnicu a všetko napsäť zložil. Mal som aj rozobratý servomotorček ale nedalo sa mu už pomôcť lebo mal už predrate zubky ma jednom koliesku, tak som ho opäť zložil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.