Buda Shadow Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Prodleva tam je,ale není to tak strašné.Hlavně již v průběhu nabíhání to svítí jako žárovka H1.Při maximu to se žárovkou nelze vůbec srovnávat.Při ztlumení před protijedoucím autem a znovu zapnutí je náběh téměř okamžitý.Bál jsem se,že časté startování pošle výbojky brzo do kytek,ale mám stále 1.pár a používám je jako by tam byly žárovky. Ok. Tak jsi mě zase přemluvil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 mas to pekne,na tie svetla predne mas nejaky navod? cim dalej tym je auticko krajsie a krajsie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 mas to pekne,na tie svetla predne mas nejaky navod? cim dalej tym je auticko krajsie a krajsie :-) Dikes, na ty svetla jsem bral navod od Mikla z fotek. Je to jeho patent a s jeho dovolenim jsem je obslehnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Krása ze předu budí respekt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Krása ze předu budí respekt :) Jeste nadupat motor at z toho respektu neco ukazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Zdarec, moc pěkná kára probíhají přes zimu nějaky změny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 autí ti stojí v garáži ne?? :D neozveš se co je rok dlouhej pomalu,koukej to napravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Zdarec, moc pěkná kára probíhají přes zimu nějaky změny? Pres zimu se predelava podsviceni introse do bila a mozna nova muzika, jinak nic moc ;-) autí ti stojí v garáži ne?? ;) neozveš se co je rok dlouhej pomalu,koukej to napravit :) Omlouvam se, ale sluzebni cesty v zahranici jsou moc caste a ja se nejak nedostanu na stranky. Auti je v garazi a stejne nemuzu jezdit bez papiru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 čaukys ,tak co,už jezdíš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 čaukys ,tak co,už jezdíš? Jj pred tydnemn jsem udelal prezkouseni a uz litam Nevite nahodou nekdo, jestli nekdo nedela hlinikovy kryt pod motor? Nejak se mi ho nechce delat a radsi bych ho koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Tak dnes jsem dal posledni tecku ve zmene podsviceni introse. Koupil jsem si rucicky z GTi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Pěkny :D tak ad hlavne slouži :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 jen, dotaz proč sebou vozíš tu marmeládu? jinak pěkný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 čau, chválim ti barvu auta tu máme stejnou a podsvícení do toho jsem chtěl jít taky,ale dlabu na to radši to úsilí vrazim do podvozku a motoru, ale fakt hezká ta bílo červená kombinace :D jinak co se týká krytu pod motor tak se ozvi na SZ jestli ještě sháníš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 jen, dotaz proč sebou vozíš tu marmeládu? jinak pěkný jak jsem tam daval tu fotku, tak mi napadlo jestli se nekdo zepta. Je to liker na kasel z domacich prostredku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Caues, tak sem proletel cely vlakno a auti mas fakt mrdozni :) :) Ten predek se ti neskutecne povedl, sedi to tam jag prdel na hrnec Obdivuju jak nekdo da tolik usili a casu(o financich ani nemluvim) do upravy, ale pak ten vysledek vzdycky stoji za to. Mas uz ten new vyfuck??Hod dyztak foto jsem zvedavej jak to vypada ;) PS: K tem pasum a volantu-TUNE IT SAFE, za me volant bez bagu jedine ke skorapkam se ctyr(peti,sesti) bodovyma pasama.Tot muj nazor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Caues,tak sem proletel cely vlakno a auti mas fakt mrdozni :) :) Ten predek se ti neskutecne povedl, sedi to tam jag prdel na hrnec Obdivuju jak nekdo da tolik usili a casu(o financich ani nemluvim) do upravy, ale pak ten vysledek vzdycky stoji za to. Mas uz ten new vyfuck??Hod dyztak foto jsem zvedavej jak to vypada :) PS: K tem pasum a volantu-TUNE IT SAFE, za me volant bez bagu jedine ke skorapkam se ctyr(peti,sesti) bodovyma pasama.Tot muj nazor ;) Bohuzel mi vyfuck nevysel, tak je tam ten co tam byl. Jinak uz se stopro poutam, jelikoz jsem byl rok bez papiru, prave za vybodovani za pasy ;) Dik moc jsem rad ze se auti libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.