Přejít na obsah

Skladana zelena kraska

Doporučené příspěvky

Jasně že né, ve výsledku bych chtěl vlastně taky turbo z 96kw, chip a vstřiky, k tomu turbu bych potřeboval ten IC (na kterej bych teda nechvátal ) :) a třeba nejsem na to abych si to zapojil či vyměnil to by mi snad někdo udělal, např. TDiFun kterej by byl vlastně placenej za práci... :D

Odkaz ke komentáři

Nazdarek tak uz je hotovo :P Trubky jsem dovaril predelal podtlaky zitra uz jen prirubu na vejfuk a nasadit naraznik.Pred chvilkou byl start a vypada to spokojene turbo odfukuje jak krava :D Uz jsem volal motorpowerovi a jen se musime domluvit na datumu ;) Jinak cidlo je nahore jako u origo sani.Diky jsem z Nebilov je to kousicek od Plzne smer Pisek.Az nekdy pojedes kolem tak se stav na kavu :pivo:

No tak s tvym snížením by si auto zasloužilo jezdit s pořádnou hudbou a 20km/h s rukou venku.. :D Snad se mi ten chuligan ozve na FB a dal by i rozumnou cenu na hotovej IC :D Turbo časem splaším :D

Prosim te IC 2800Kc trubka dlouha 170cm vnejsi prumer 60mm 170Kc 4x koleno cca 60kc kus a 4x gumova hadice z origo IC na spojeni trubek a naka ta sponka.Jo a to nejdulezitejsi 3 dny prace v dilne,ale to jen protoze jsem vymejslel co kde prichytit a jak naohejbat atd

Odkaz ke komentáři

Softtomu doda koule :) Taky si myslim ze s tema vstrikama z 81 se da k tem 145 konikum dojit.... Vetsina lidi dava Sprinty a jednou jsem si s Motorpowerem volal a ten taky říkal, že by do tech 140-145 koní nechal normal origo... jinak to IC je lakavy :) Bohuzel mi to nema kdo udelat :/ Firmy za to chcou docela palky pro me jako studenta bych rekl :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...