Přejít na obsah

Skladana zelena kraska

Doporučené příspěvky

Tak VA namontovano se vsim vsudy ;) Prvni test letela hadice,ale na podruhe to klaplo.Jinak mam malinkej problem od cca 1800ot jede jak das 2800ot vypne a kolem 3000ot prijde druhej kopanec a jede porad.Pred tim to delalo taky,ale ne tolik a za nakej cas to zmizelo uplne.Neni moznost ze je drobet zaprasena rekulace??Nebo si RJ musi zvyknou zase na neco jinyho??

Odkaz ke komentáři

Tak VA namontovano se vsim vsudy ;) Prvni test letela hadice,ale na podruhe to klaplo.Jinak mam malinkej problem od cca 1800ot jede jak das 2800ot vypne a kolem 3000ot prijde druhej kopanec a jede porad.Pred tim to delalo taky,ale ne tolik a za nakej cas to zmizelo uplne.Neni moznost ze je drobet zaprasena rekulace??Nebo si RJ musi zvyknou zase na neco jinyho??

Spíš je jinak.... potřeba doladit táhlo i sw. To je nové turbo??

Odkaz ke komentáři

Skouknes regulaci,lopatky,vule,jestli se toci a nezadrhava no a pak musis jen doufat.Turbo pred tim mi odfukovalo a docela dost piskalo.Tohle je krasne tichy a je slysek akorad kdyz tlaci.Myslim ze nic vic na nem asi nepoznas.Tohle co jsem koupil tak melo dokonce i na bance origo samolepku od Garettu

Odkaz ke komentáři

Když byste sledovali aspoň na blbým FB DieselPower tak ten uveřejnil že palivo opakuji Palivo, nebo pro některé ještě jednou PALIVO nezvyšuje výkonost auta...

Tohle jejich měření je dost zajímavé, asi dostali zaplaceno. Protože já mám zkušenosti i výsledky jiné a to , že auto jede na jednu naftu až o 20km více na max , než na druhou, nebude asi stejným výkonem. Nezaměňovat s točivým momentem.

Někdy dávejte více na selský rozum a na vlastní zkušenost, než na to že někdo něco napsal.

Nebo si myslíte, že např. závodní TDI Audi jede na řepku??

Upraveno uživatelem motorpower
Odkaz ke komentáři

Já třeba vím že Benzina má snad stále nejkvalitnější naftu ale nejsem trol abych tam tankoval (za kolik, 37/l ?) pač máme tady takovou benzinku co se nemenuje Benzina, ale jelikož mají vlastní cisternu tak je u nich nafta třeba za 34,50/l což je dobrý na to že Benzina bere naftu od stejného dodavatele jako ta jedna benzinka kde je levněší ale naprosto stejná nafta... A tady jde vidět co udělá Jméno s cenou :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...