Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

Takze nejake novinky zo vcera :ph34r:

Prva je ze sme absolvovali vymenu oleja v DSG a prehratie SW v DSG na najnovsi s cislom 9030 :palec: Vsetko prebehlo na zvolavacku 34F7 ^_^ Prevodovka teraz radi tak ze to ani nepostrehujem, vzdy sa musim pozret na maxik ci vobec radi :lol: tymto dakujem Milanovi za super odvedenu pracu a fajnovy pokec :palec:

Druha novinka je ze sme vcera s kyselinkom nahodili zadne Led svetla :palec: hned som ich dal aj nakodovat Igorovi az svietia podla mojich predstav (teda podla kyselinkovych :smich: ) :palec:

Vdaka patri Igorovi za snahu a pomoc aj ked to bolo zlozitejsie no podarilo sa :pivo: a takisto Misovi za cely den straveny somnou v aute a za zadne ledky do spiatociek a samozrejme napojenie svetiel :pivo:

Svetla po nahodeni :palec:

post-24319-0-68664800-1416498189_thumb.jpg

Finalna uprava spolocne aj s kyselinkovou cernotou :palec:

post-24319-0-66245100-1416498229_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Sice nejsou tak pekna jako tady ma Lumi s spol., ale hlavni duvod proc bych je chtel, ze bych byl odlisnej. Za celou dobu co jezdim sem potkal 2 octy co tohle meli (nepocitam tady klubare) a jsou hezci nez klasicky lampy. Ale mam je na seznam az na poslednim miste, takze se k tomu dostanu tak za rok az dva jestli vubec :lol:

Odkaz ke komentáři

se souhlasem Lumiho si dovolim jeste jeden poznatek:

RS naraznik se mi libi, samozrejme s 1.2 TSI nemuzu nikde davat planzety "RS", ale cisty RS naraznik bez planzet vypada hezky, sam bych nad nim i "uvazoval" kdybych nemel pitomy vyjezd z garaze, kdy pravidelne kazdou zimu skrtam a co ja vim, tak RS naraznik je jeste trosku niz nez obyc ....

Ma vyhodou konstrukce, s LED dennim svicenim, kde se obyc naraznik muze zahrabat, mit tu moznost sel bych na 95% do nej, jen kvuli tomu dennimu sviceni a ke xenonum se lepe hodi nez k obycejnym H7 ...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...