Přejít na obsah

Didovo přibližovadlo - RS

Doporučené příspěvky

Zdravím pasažéry cestovní kaceláře Octaviaclub :D

Rád bych si přisedl k Vám do letadla s moji spolucestující.

Spolucestující: Škoda Octavia RS, 1.8T, 132kW, rok výroby 2003, najeto kolem 132k km. Výbava nic moc, climatronic, xenon, 16" Spidery a pár dalsích vyfikundací :D.

Toto je moje druhá Octa. První potkal osud v podobě MB třídy C v 110km/h. Neboli když potkás idiota neděláš nic :).

Co jsme tak pozjistily při koupi bylo, že prává strana byla nejspíš trochu škrtlá, lepenej blikač, stříknutej př. nár., odřená lišta nár. a pár kosmetických vad. Auto je se serviskou, ikdyž to v dnešním případě nemusí znamenat téměř nic.

Zatím běhá v základu, ale chystají se nějaký úpravičky.

Jako první přijdou podložky pod kola, předek 15mm, zadek 20mm. Ve skladu na mě čekají další "mini" nesmysly (nové znaky, krytky šroubů, spliter na př. nár.).Stříknout lišty a další drobnosti, další investice bude nejspíš do 17" Spidrů a černého laku (kol :D) nebo léto zatím odjezdím na 16" a půjde tam E85 od p. Nováka. Pak padne na podvozek, nejspíš HP, to se ještě uvidí. Další na řadě budou fólie na okna a na sloupky dveří. a pak ? A PAAAK? co bůh nadělí do peněženky :D

i2k395.jpg

2nkkuop.jpg

35kjrcz.jpg

34eylur.jpg

Odkaz ke komentáři

Ona prvni nebyla na odpis... jen tak pro zajimavost jsem to nechal spocitat v Olfinu... cena za opravu 87k... Pojistovna: Vy jste se zblaznil?...

U znamyho by to vyslo kolem 45k... jenze by me letos cekaly rozvody, GO predku, spojka... takze jsem se dohodl s pojostovnou jako totalku a dopadlo to pro mě lepe :)

To Libor: To je nasledek toho laku...

jinak tenhle bok je od blby znacky :D kdyz jsem to zkousel pasovat mezi nej a prikop...

a v tu chvili jsem si celkem promital v hlave jestli to vzit do 2t Merglu nebo príkop a bouda... jeste k tomu jsem nejel sam...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Po hoodně dlouhé odmlce...

:) hodně práce se událo na Octavii, ale pořád je tam ještě dost prostoru :D

Malé shrnutí:

Interiér

- zástavba hifi soustavy, radio Kenwood BT53U, kompletní vytlumení dveří, přední repro Gladen RS 165 speed, zadní ovály Kickery cs464, subwoofer Gladen RS 12 VB, krmeno přes zesík Gladen XL 150 C4, moc pěkně to hraje :)

- výměna spínače na stahování oken

- čeká nás výměna PZ zámku ze zamčených dveří ... rrrrrr...

Podvozek

- kompletní výměna předních čepů a uložení, zadní uložení předních ramen - plné puky TT

- montáž stavitelného pdovozku H&R Cup kit + nové uložení

- nové zadní větrané kotouče + destičky

Kola

- replika Roti, 8x18 ET35 5X100

- Pneu Continental ContiSportContact 5 225/40 92Y XL DOT 0414

Exteriér

- montáž US svícení

- výměna krytek ostřikovačů na FL

- v nejbližší době nás čeká lak na přední nárazník 5. vrata (oprava poškození, koroze) a komplet všechny černé lišty do plniče a černého black piana + lišty z Leona Cupry, zatmavení skel + sloupků dveří, "něco" se zadníma lampama :D

Motor

- komplet výměna všech hadiček a ventilků odvětrávání

- v příštím týdnu nás čeká výměna hydronapínaku řetězu vaček

Až bude tohle v kupě udělám nějaký foto půjde to ještě nííííž :)

neqAv.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...