Přejít na obsah

ake repro k symphony CD?

Doporučené příspěvky

čaute. poradite mi vhodne repraky ku klasickemu symphony CD? cena by mala byť primeraná =) hlavne aby to hralo čo najlepšie (hlboke basy a vysoké výšky :D no proste počúvam všetko okrem rapu) nechcem to so zosilovačom. Pretože nemam v pláne nič rozoberať a bojím sa že sa mi zablokuje rádio (nemám kód) potrebujem 2x repro do dverí (pravdepodobne aj s mdf podložkami - takže predsa budem niečo rozoberať a keď už budú dvere rozobraté napchám tam aj nejaké tie penové tabule) neviem či sú lepšie repro s oddelenými výškami v stĺpiku... + 2x zadné repro (combi) teraz tam mám originál z výroby a nieje to nič moc..

fakt neviem či mám iba vymenit 2x predne 2x zadné a tie malé výškače v stĺpikoch tam nechať, či? poradte please, už sa mi nechce počúvať ten humus.. inak to radio nechcem vymeniť kvôli tomu že sa tam hodí a že mám ovládanie na volante..

BTW: keby sa zosilovač zapájal nejako za rádio (nejako jednoducho) bez toho, že by som musel niečo prerábať, nedajbože meniť káble) tak by som šiel aj do zosilovača..

BTW2: určite ste už zistili, ako veľmi sa do autohifi rozumiem, nemám ani čas to nejak študovať.. takby som bol rád keby ste mi ulahčili život =)

takže čakám odborné rady, ďakujem =)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...