pazduch Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Ahoj, koupil jsem si dálniční známky Slovinska a Rakouska a nějak jsem neštudoval návod na lepení a nalepil jsem je na stranu spolujezdce nad sebe. Podle návodu mají být buď uprostřed a nebo na straně řidiče můžu s tim mít problémy? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Urcite s tim mit problemy muzes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 dají se teda nějak nedestruktivně přelepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 noo podle toho co ja vim a znam tak pokud jsi je nevzal trikrat o tricko pred nalepenim na sklo a nemas tu fajnou ziletku na sundavani znamek tak ti moc sanci nedavam... Treba nekdo zna jiny figl ale ja ne.. A spatne vyplne nebo nalepena znamka se bere jako neplatna... Tudiz problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 zkušenosti s takto chytře nalepenou známkou nikdo nemá? jestli někdo nemáte zkušenost přímo s chlupatýma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Já nalepil rakouskou tejdení taky jak v ČR vpravo dolů a ne nad zrcátko a v poho. Asi záleží na policajtovi. Kontrolovali mě ve Vídni. Při zastavení dělat blbýho ( to mi šlo -německy už moc neumím) a mít účtenku. Ta mi pomohla. (kupoval sem až za hranicema). Hlavně už ji neloupat bo pak je podezření, žes ju přelepil z jinýho auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tak tohle jsem nikdy neřešil, vždycky to někam nalepím na okraj a vůbec neštuduju kam to píšou nalepit. Hlavní je, že ji máš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Fenem sundat a dat kde ma byt. Kdyz narazis na blba, tak neni podstatny zda si ji koupil, ale ze ji nemas kde ji mas mit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 2x přes Rakouskou s blbě nalepenou známkou a nic. Vlastně v zahraničí mě cajti nikdy nestavěli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.