aha Odesláno Srpen 10, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2013 (upraveno) Tak se taky pochlubím svoji Octávkou. Je to OIII 1.4 TSI (103 kW) ve výbavě Ambiente + něco navíc:- bixenony s AFS a LED denním svícením - zadní světla LED + osvětlení RZ LED - přední mlhová světla s CORNER funkcí- automatický park pilot- rádio Bolero + Canton - DAB digitální příjem- bluetooth + komfortní telefonování- přídavné topení + DO- vyhřívané přední i zadní sedačky- vyhřívané čelní sklo- prodloužená záruka 4 roky/120 000 km - el. ovládaná vyhřívaná a sklopná vnější zrcátka s osvětlením nástupního prostoru - samozatmavovací zpětná zrcátka (vnitřní + vnější) - LIGHT ASSISTENT s DAY LIGHT - DRIVE MODE SELECTION - osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu - výstražné lampičky v předních dveřích - dešťový senzor - zadní stěrač Aero - vypnutý stop/start - vzpěry přední kapoty Upraveno Srpen 31, 2016 uživatelem aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Gratulace k novy Okte, tyhle kola jsem na ni snad jeste nevidel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Taky gratuluji:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Doplním údaj o spotřebě. Najeto asi 4000 km a dlouhodobá spotřeba dle PP je 6,2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 To je celkem slušná spotřeba na Octávii ! Jaké trasy většinou jezdíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 To je celkem slušná spotřeba na Octávii ! Jaké trasy většinou jezdíš? Jezdím hodně po Praze a nejbližším okolí. Takže i dálnice. Nejezdím ecorally, ale snažím se jezdit předvídavě. Ten poslední obrázek v úvodu je spotřeba z trasy Prostějov - Praha, což je dálnice D1. Jeli jsme ve třech. U tohoto motoru jsem příjemně překvapen spotřebou, ale hlavně jeho pružností,zrychlením a kultivovaností. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Hm, tak to je velice slušná spotřeba na dálniční temto! Já s naftou na dálnici pokud držím 130-140 Km/hod tak mám 5-5,3 L/100Km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Přikládám pár foto po přezutí na zimní pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Tak mám na autíčku památku na návštěvu severních Čech - viz. foto. Asi nějaký závistivec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Ľudia sú svine.. to sa tak rýchlo nezmení... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Duben 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 Musel jsem si udělat radost a koupil jsem nějaké "drobnosti" na auto - viz. foto. Hned se mi líbí víc. Jinak jsem absolvoval 2 prohlídky. První asi ve 28000 km, kde jsem si nechal změnit interval výměny oleje z 30000 na 15000 a druhou v cca 43000 km, kde mi upravili dorazy na 5-tých dveřích. Momentálně má najeto asi 46000 km a auto zatím jezdí bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 zajimave si vyresil tu samolepku clubovou :) ja na liftbacku mel taky problem najit umisteni, nakonec jsem to auticko se slzou v oku ustrihnul a dal jen napisy do toho zkosenyho trojuhelniku musime rict kabanovi, at si to priste odpusti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Duben 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Původně jsem tu samolepku chtěl dát mezi zadní světlo a RZ, ale je tam ten prolis. Tak jsem zvolil toto místo :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 ja chtel jeste sundat napisy a dat to misto nich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 (upraveno) Nápisy dolů nee, ty se mi líbí :). Přidám 2 fotky s údaji o spotřebě. První je cesta po D1, druhá je 1/3 dálnice a zbytek silnice 1. třídy. Upraveno Duben 17, 2015 uživatelem aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Tak mám za sebou prohlídku po 60000 km - viz. obrázek. Navíc v rámci záruky opraveno špatné řazení 2. a 6. RS a vyměněn spínač stahování LP okna. Na úpravy, které mi udělal Rolbař (vypnutí start/stop, protočení ručiček při startu, atd.), neřekli nic. Jinak je auto v pohodě a jsem s ním spokojen. Přidám info o celkové spotřebě z dovolené ve Vysokých Tatrách. Tady je cesta z Tater do Prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Hodně slušná spotřeba ! Ta cena za olej a svíčky v autorizáku je mazec. To jeden z důvodů, proč si vozím do servisu vlastní - ten samý olej, který kupuju přes net a vyjde na 700 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Tak mám za sebou dvě reklamace: 1. Nefunkční displej autorádia. Nereagoval na dotyk. Vyřešeno výměnou displeje. 2. "Klepání" podvozku. Vyřešeno výměnou tyček stabilizátoru. Obojí vyřešeno v rámci záruky. Takže zatím spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Kolik máš najeto? Ty tyčky stabíku nějak brzy ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Taky jsem se divil. Najeto mám 61300 km. V terénu nikde nejezdím, je po Praze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Hm, tak to je opravdu brzy. Na své O1 mám najeto poctivých 193 tis.Km a tyčky na stabíku jsou původní-nic neklepe. Je vidět že se u O3 silně šetří..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Šetří se hodně a do budoucna to bude ještě horší. Ještě budeme vzpomínat, jak OIII byla kvalitní auto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 (upraveno) Další drobné vylepšení. Upraveno Březen 16, 2016 uživatelem aha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 nevypada vubec spatne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Březen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tak čas pokročil a mám za sebou další prohlídku, najeto asi 71000km a auto zatím bez větších problémů. Prohlídka8.3.2016.pdf Také jsem reklamoval displej Bolera (po druhé) z důvodu špatné citlivosti. Při přepínání stanic nestačilo dotknout se jen jednou, ale vícekrát. Vyměněno v rámci záruky. Jen pro info displej pro Bolero stojí asi 12700,- Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Tak po dlouhé době doplním nějaké další údaje o spotřebě. Je to z cest do Slovinska a nějaké tamní výlety. Teď mě čeká prohlídka, najeto mám asi 84000 km, tak uvidím, jak dopadnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Červen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Po dlouhé době přidám další info o mojí octě. Od posledního příspěvku jsem absolvoval dvě servisní prohlídky (jezdím po 15000 km) a STK. V rámci prohlídky (84500 km) jsem po třetí reklamoval displej Bolera - nereagoval na dotyk - do konce záruky mě zbývaly dva měsíce. Naštěstí se mi podařilo závadu natočit, abych měl důkaz pro ŠA, tak jako u předchozích dvou reklamací. Po poslední výměně displej konečně funguje správně. V rámci další prohlídky (99000 km) mě vyměnily přední brzdové kotouče a destičky včetně brzdové kapaliny. Krátce po této prohlídce mě začala mizet chladicí kapalina. Pod autem jsem po jízdě našel pár kapek. Nějak moc to neteklo jen trochu kapalo. Vyměnili mi vodní pumpu a už je to zase v pořádku. Jen mi přišly dlouhé objednací termíny v servisech Škoda. Když jsem jim závadu popsal, tak nabízeli termín 14 a více dnů a to i v servise, kam pravidelně jezdím. Nakonec jsem s velkou slávou našel servis, kde mi nabídli termín za 9 dnů. Asi neví, jak je to "příjemné", jezdit s ubývající chladicí kapalinou. Teď mám nejeto 102000 km a auto zatím funguje, jak má.Uvidíme, jak dlouho ještě vydrží .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.