Přejít na obsah

Nejde dosáhnout maximální rychlost

Guest plSa

Doporučené příspěvky

Zdravím. potrebuju poradit ohledně maximálky u mokí fabie. je to model 2002, 1.4 16v, 74kw typ motoru AUB, ř. j. Magnetti Marelli 4lv myslim. motor ma najeto poctivych 65000 km. kompletne jsem to projel KTS540 a VAGem. vše je ok ale nejsem si jisty u několika věcí. první je plynový pedál. na obou poťácích ma nejvíc 75%. nevím jestli je toto správná hodnota. potom nevím jestli mi výkon motoru dokáže ovlivnit lambdasonda s tim, že ten motor neskubne, nekolisa prostě jakoby uplně v pohodě. tlaky ve všech válcích jsou 11 barů, kola nepřibržďujou :lool: pneu ok, prostě dřív nebyl problém udělat po rovině 220km/h a teď jsem rád za 190km/h. co mi může ovlivnit tolik maximálku???

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o rok později...

máš po celou dobu stejný profil gumy? jestli neproměřuje tacho.. jinak se předpokládám bavíme o tachometrové rychlosti, ne reálne podle GPS :)

tak se taky přídám , fabie RS nejde se dostat nad 180 km a od 155 je to liný :) jinak tah motoru je od 2000 do 3000 pak to slabne , ale je to bazarovka takže podel stavu motoru nekdo se o to nestaral

co tam je vadnýho :

netěsný EGR ventil ! , vytřapaná těsnění v saní mezi turbem a EGR , dole u pravého kola prasklinka na trubce saní ,

hlási mi to nejasný signál od vahy vzduchu , což je podstatné bohužel trochu v tom motoru řadil potkan je to viditelné na izolaci pod torpedem :) však ja ho z toho auta vytřepu zmetka jednoho :) , takže bych typnul na hadičky podtlaku i když jsem se kním nepropracoval zatím řeším sání

takže tak

takže vyřešeno : nová EGR - nová váha vzduchu - nová těsnění v saní - nový chladič vzduchu - prasklá hadička podtalu - nový chip RJ :) před tím tam bylo naký prase a zmršílo co mohlo :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...