Přejít na obsah

padá do nouzového režimu

Guest kozena

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám 01,1.9tdi,66Kw.auto padá do nouzového režimu.jedu šlápnu na plyn a auto nereaguje,vypnu zase nastartuju a zase chvíli jede.na diagnostice bylo zjištěny závady váhy vzduchu a snímač polohy plynového pedálu sporadicky.váha byla vyměněna a pořád to padá do nouzového režimu.snímač se dá sehnat pouze originál,ale než by se vyměnil tak bych chtěla vaše zkušenosti slyšet jestli by to nemohlo být i něco jiného

Odkaz ke komentáři

Zdravím,mám 01,1.9tdi,66Kw.auto padá do nouzového režimu.jedu šlápnu na plyn a auto nereaguje,vypnu zase nastartuju a zase chvíli jede.na diagnostice bylo zjištěny závady váhy vzduchu a snímač polohy plynového pedálu sporadicky.váha byla vyměněna a pořád to padá do nouzového režimu.snímač se dá sehnat pouze originál,ale než by se vyměnil tak bych chtěla vaše zkušenosti slyšet jestli by to nemohlo být i něco jiného

Tak to teď máme docela stejnej problém, mě řekli, že určitou roly by v tom ještě mohlo hrát EGR (mimo váhy vzduchu), taky mi teda pod zátěží vypadává turbo, ale zatím sem se v tom nějak podrobně nerejpal, ještě se s tím dá jezdit, kdyžtak sem napiš, až to dáš do kupy :-)

Odkaz ke komentáři

Čau, vetřu se sem. Mám stejný problém. :wallbash: Dnes mi auto spadlo do nouzáku, po nalogování vypsalo

závady:

snímač polohy plynového pedálu

snímač polohy brzdového pedálu

Po smazání chyb a nalogovaní zůstal jen snímač polohy plynového pedálu.

Protože se dá sehnat jenom oroginál(pokud ne opravte mě) plynový pedál tak bych tam rád napřed zkusil hodit jinej.

Nenajde se tu nějaká dobrá duše od Olomouce která by mi ten pedál půjčila? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...