Guest kozena Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Zdravím,mám 01,1.9tdi,66Kw.auto padá do nouzového režimu.jedu šlápnu na plyn a auto nereaguje,vypnu zase nastartuju a zase chvíli jede.na diagnostice bylo zjištěny závady váhy vzduchu a snímač polohy plynového pedálu sporadicky.váha byla vyměněna a pořád to padá do nouzového režimu.snímač se dá sehnat pouze originál,ale než by se vyměnil tak bych chtěla vaše zkušenosti slyšet jestli by to nemohlo být i něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_7 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Zdravím,mám 01,1.9tdi,66Kw.auto padá do nouzového režimu.jedu šlápnu na plyn a auto nereaguje,vypnu zase nastartuju a zase chvíli jede.na diagnostice bylo zjištěny závady váhy vzduchu a snímač polohy plynového pedálu sporadicky.váha byla vyměněna a pořád to padá do nouzového režimu.snímač se dá sehnat pouze originál,ale než by se vyměnil tak bych chtěla vaše zkušenosti slyšet jestli by to nemohlo být i něco jiného Tak to teď máme docela stejnej problém, mě řekli, že určitou roly by v tom ještě mohlo hrát EGR (mimo váhy vzduchu), taky mi teda pod zátěží vypadává turbo, ale zatím sem se v tom nějak podrobně nerejpal, ještě se s tím dá jezdit, kdyžtak sem napiš, až to dáš do kupy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Venca-Tdi Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Koukni nebo vyměň všechny hadičky podtlaku kolemn ovládání turba můžou být volné nebo některé i můžou být prasklé :) to je taky jedna z variant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Nebo nechodi Regulace turba ;) Bud primo regulacni banka nebo nenaklapej lopatky v turbu (videl jsem aj obtok ze neoteviral) pokud s tim nekdo jezdi porad je. na spotrebu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Čau, vetřu se sem. Mám stejný problém. Dnes mi auto spadlo do nouzáku, po nalogování vypsalo závady: snímač polohy plynového pedálu snímač polohy brzdového pedálu Po smazání chyb a nalogovaní zůstal jen snímač polohy plynového pedálu. Protože se dá sehnat jenom oroginál(pokud ne opravte mě) plynový pedál tak bych tam rád napřed zkusil hodit jinej. Nenajde se tu nějaká dobrá duše od Olomouce která by mi ten pedál půjčila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kozena Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 tak se udělala výměna pedálu a je po problému.auto je o.k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.