Guest lapi Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Čaute,mam problem s vodou ktora mi preteka cez prah vodičovych dveri pri daždi,vedel by mi nieklto poradit čo stym mam robiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Čaute,mam problem s vodou ktora mi preteka cez prah vodičovych dveri pri daždi,vedel by mi nieklto poradit čo stym mam robiť? Než zadáš nové téma tak to tu trošku projdi nedávno se to tu řešilo použij slovo HLEDAT!!!! jinak to může být igelitem který máš poškozený ve dveřích potom to stejká po repráku do auta apd. je toho víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 musi zavirat dvere, kdyz prsi :P jinak to nejde, mno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 zkus o tak.Mě to zatejkalo za reprákem dovnitř.Dal jsem igelit za reprákem dovnitřku dveří a stejká to rovnou do kanálku ve dveřích a vypadá že už je to ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.