Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Zdar lidi. Je tu spousta lidí co to již dělala tak se zeptám než vymšlet vymyšlené. Je mě jasné že kabely nejlépe tahat prahama. Ale chci se zeptat jak moc toho musím rozebrat? Musím vyndavat sedačky(zadní)? POtřebuju tam dostat 35qmm napájení, do každejch dveří 3x repro kabel. Od radia do procesoru půjde optika. Možná zatím CeNet kabel. Ten jsme měl v plánu táhnout prostředkem. Minimálně tu optiku. Nebo je to prostředkem blbost? Budu rád za jakékoliv připomínky a poznatky. Děkuji moc všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Prahy jenom "vydloubneš", sedačky vyndavat nemusíš, zadní stačí odklopit.. Já sem tahat napájecí kabel v levym prahu a audio kabely v pravym aby tam nebylo naky rušení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Adam: Takže tak jak jsme si myslel. Díky ti. ;-) Pravej na napájení je jasnej. Průchodka je pokud vím nad pedálama. Ty jsi pravým tahal aj repro kabely nebo máš na mysli audio kabelma cinche? Já tím, že mám procesor v kufru a pojedu na aktiv tak budu mít jen jeden krátkej cinch z procesoru do aktiv výhybky a kratky cinche z výhybky do zesů. A repro kabely by bejt rušený neměli. Alespoň se mě to ještě nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 ty audio sem myslel jak cinche tak repra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak uvidim no.Ty dvoulinky asi pujdou kazda jednou stranou.At jsou stejne dlouhy.Nebo pujdou tim prostredkem z optikou.Ale diky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 strana u řidiče - plus od baterky (okolo airboxu pod torpédo - černá kostka z plastu - díra do ní - jsem v interieru) a pak touto stranou od zesíku do dveří dvoulinka strana u spolujezdce - 3x cinche od rádia k zesilovači, spínání remote a dvoulinka k repro v předních dveřích vyházel jsem komplet boční plasty (spodní ABC sloupky, prahy) zadní sedačky, spodek palubky u řidiče a kastlík prostřední průduch ventilace (krásně jdou urovnat kabely bez řezání do plastu za rádiem) když to budeš mít všechno venku tak vyhoď i přední sedačky a můžeš parádně poklidit ;) mínis jsem vzal pod šroubem prostředního pásu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Tomas-ek: diky za navod.Takhle nejak jsem si to predstavoval.Jen pravym prahem me nevyjde CeNet a u optiky ruseni nehrozi,proto planuju ten prostredek. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Ještě poprosím jestli by neměl někdo foto pruchodu napájecího kabelu do motorovýho prostoru. Myslím si že vím kudy,ale kdyby někdo měl obrázek tak se zlobit nebudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 takto to mam ja... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Kubík: Co to je za přůřez kabelů? Proti tej mojí tkaničce to vypadá dosti slabě. :-( A kde ti to pak vyleze v autě? Já měl v plánu projít cca ve vyznačeném místě. (sory za kvalitu,ale pro představu to stačí) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 (upraveno) takto to mam ja... nechci tě moc strašit, ale do té průchodky si udělal celkem velkou díru, resp. si jednou dírou protáhnul dva dráty, takže je tam volné místo = možné zatékání Upraveno Listopad 16, 2009 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Chtěl bych se zeptat. Proč tahat přívod + od baterky když se můžu napojit na + u relátek ? Děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 spooky: to byly 10 qmm Rolbar: neteklo kolem toho, ale ted je to takto... 25 qmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Chtěl bych se zeptat. Proč tahat přívod + od baterky když se můžu napojit na + u relátek ? Děkuji za info. protoze na vykon toho zesilovace potrebujes kabely vetsiho prurezu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Na pořádnej výkon je potřeba pořádných kabelů; ten co vede k relátkům (asi tak cca10mm2) by stačil tak možná na nějakej slabší zesik kolem 200W, na cokoliv silnějšího už je potřeba kabel zvlášt přímo od baterky aby to správně fungovalo, samozřejmě to jde připojit jinde, ale to už by byla dost velká prasárná i zdůvodu bezpečnosti toho zapojení. Malá ukázka tahání 50ky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 je hezká teorie, aby to mělo výkon, tak to musí mít průřez, ale zase to nepřehánějte, ono stačí si juknout, co jde za drát od alternátoru a ten je dimenzovaný na cca 150A kolik je teda odběr subwooferu a zesíku?? jako 50 qmm je solidní maso :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 je hezká teorie, aby to mělo výkon, tak to musí mít průřez, ale zase to nepřehánějte, ono stačí si juknout, co jde za drát od alternátoru a ten je dimenzovaný na cca 150A kolik je teda odběr subwooferu a zesíku?? jako 50 qmm je solidní maso :D tak jestli dobre pocitam, tak pri vykonu zesilovacu 1000 W to vychazi cca 83 A. od altiku je cca 50 qmm? a ono taky od altiku k baterce mas ten kabel cca 20 cm. do kufru jsou to 4m coz ma prurez kabelu taky vliv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Kua někde aj lítala po AHC tabulka průřezů a kolik na jakej dýlce klesá možnost průchodu Ampér,ale nemůžu dohledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Myslíš toto Spooky1 : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Sonyk: Jo to je přesně ono :D Jsi to na AHC našel nebo jsi ji měl zasyslenou v PC? Já to v práci nějak nestíhám hledat no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Spooky: asi na třetí pokus na AHC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Spooky: asi na třetí pokus na AHC. Sonyk: V pohodě... Ale prostě tady jsem rád, že někam odepíšu... Na hledání není čas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.