Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 poradte cim nejlepe sundam folie ze skel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 vyndat okna a tepla vana...Aspon z doslechu...Ja to zatim neresil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 jarová voda a žiletka pak to přeletíš technickým benzinem . Dělal jsem tak loni přední okna - na STK musely jít přední folie dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 zkusim spis tu ziletku a jarovou vodu a uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Nějaký nápad jak by mohly barevně vypadat kola na me ovci .. BBS CH MOTORSPORT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 U Hans26 se dnes olepovalo a tak jsem se nechal inspirovat a dnešní večer jsem si také zpříjemnil . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Pěkně si hraješ . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 diky , stickers uz je taky jedna z veci co je okoukana ale sem tam se nam hodi ze :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 já jsem na tyhle divočiny starej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 tak jsme dnes namontoval plynove vzpery a ac v papirech pisou uplne ty same rozmery co jsem tam mel tak je to podle me delsi . no jo koukal jsem na cenu a ne na vyrobce strachline. kazdopadne me zajima jestly jako polevy nebo tak ty vzpery protoze zavirat to jde celkem fajna kdyz to otviram div me to neutrhne ruku a zaclouma to s celym autem jak to leti nahoru to neni asi zrovna dobre proto vecer zmerim presne ty stare a zacnu za pekny penize hledat jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Já bych se toho zase tak nebál... oni se malonko unavěj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 no uvidim chvilku to necham ale teda uplne jako spokojenost tam neni no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ahoj - mám problem - sundal jsem stropni osvetleni a ovladani na stresni okno a neslo zamknout auto vratil jsem to a nejde porad zamknout auto dalkou pouze zevnitr zamky mam zaslepeny nejde stresni okno nesviti lampicka nesignalizuje to ze jsou otevreny dvere na palubce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Koukám, ze tu mám na OC skoro souseda :) já jsem z Proseka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 No vidis tak se muzem nekdy sejit az me bude fungovat auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 pokud ty 5tky vystřelej na horu tak ty pístnice jsou na p.ču a ikdy se neunaví je to prachsprostý šmejd za par korun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Asi jo budu muset koupit nejaky jiny . tyhle maji byt na sedan a jsou delsi nez co jsem tam mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak dnes konečně auto opravene plus maxik a rucicky ktere uz byly pripravene jakou dobu jsou uz tez namontovany . Diky za info a kontakt Dodovy . Na modre displaye nekoukejte pujdou do jine barvy modra me nevyhovuje :D A jeste par decentnich novinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak to jedobře že zase žije 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 No to teda ani nevis jak me bylo kdyz jsem musel jet MHD . Jak ti lide tohle vubec doprdele muzou podstupovat tech lidi a smradu boze zlate svate ocecko. Jinak druhy fotka stim stickers tak to je pricina poruchy a me banalni chyby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 ty jo sockou uz jsem nejel 5 let.Kde budou prilepeny ty 3 stovecky :D ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Ty si dá za okno místo parkovacího lístku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tam dodo ne tam mam par blocku :D stovecky nalepany nebudou nidke ty uz svoji praci odvedly :D Jinak mhd hruza dnes asi 15 min autobusem a vcera ze stodulek na cekovice hruza jeste ze semnou jela pritelkyne jinak bych se odstrelil :D MHD jednou za rok a to je strop jen kvuli nutnostem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Tak pres zas..... zimu jsem musel byt donucen si vycistit pouze interier ponevac machat auto tak me driv zmrzne nez ho ususim tak aspon par fotek . NUTNE potrebuju dostat auto dolu vzdyt to vypada desne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Dnes jsem letel k zubari a zjistil jsem ze se neladi jen nova auta ale taky pekelne stara a krasna auta A druhym bodem vecera pri bolesti zubu byla nuda a tak jsem se vrhnul pripravou na lyzovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Pěkně si hraješ ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Tyjo, ty gumy s pruherm vypadají zajímavě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Diky . Byl to takovy podzimni napad kdy jsem se rozhodl pro zlute rafky abych nevipadal jako kazdy a ty gumy me jen tak heden vecer napadly tak jsem si rekl ze to zkusim je to pekny ale na te pneu neprakticky neni to delane na tyto pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Koukám ale, že inspiraci máš hned na fotce níž, co je ta stará šáde na podvalu. :) S plechama to vypadá dobře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Tu na podvalu jsem fotil vcera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.