petr1990 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Zdravim, nikde jsem to tu nenasel. Mate nekdo skusenosti s cervenou naftou z nemecka? Bracha nato jezdi alfou 1.9jtd je to commonrail kterej je pry nachylnejsi. chci se zeptat muzu to dat do octavky 1.9tdi 66kw. Co vstiky? Cerpadlo a pod? Dale se chci zeptat uz nekdo videl policajta nebo celnika kontrolovat naco jedu? Na vw foru strasej odebirani vzorku z nadrze. Vi tady nekdo otom neco? Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Lehkej topnej olej je červenej.Mělo by to bejt stejný jako nafta,kámoš na to taky jezdi(l). Policajt ani celník nemá prostředky na to aby ti studoval co máš v nádrži,u nás kravina. Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Takze tady po cechach uplne v pohode... a motor taky v pohode. Tak do toho asi pujdu.. Odkaz ke komentáři
Tomas_7 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Je to uplně normální nafta, obarvená do červena na hospodářský účely, proto je taky její cena bez DPH, prodává se normálně i v česku, jen né na pumpách, jinak policie ne, ale celník ti může strčit do nádrže papírek a jak ho vyndá červenej tak to sou pokuty v řádech desetitisíců, ta nafta taky obarvuje celou palivovou soustavu a abys tu "červenotu" vyhnal, tak pak musíš vyměnit palivovej filtr a vyjet tak pět plnejch jinak se ta potvora velice úspěšně drží, jen abych byl upřímný tak jsem tuhle kontrolu v česku v životě neviděl, například v německu, ale naprosto normální při běžné policejní prohlídce Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Jasny protoze v nemecku se prodava u cerpacich stanic udajne..ja mam za mesic nakejch 3200km coz bych neco usetril... taky mi nikdy nestrkal nikdo nic do nadrze. Otazka jak se to chova v zime.. jestli radsi aditiva? Odkaz ke komentáři
Tomas_7 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Je to uplně normální nafta, jen prostě s barvivem aby se nezneužívala, nicméně na zimu sou lepší aditiva do jakékoliv nafty :) Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 No a mate neco overeneho nebo je jedno jake aditiva. Ja mam doma neco na zimu do nafty je to primo k osetreni nafty pred zamrzanim peneni atd. Stalo to tri stovky a je toho cca 3/4litru lil jsem to do astry 1.7td dava se toho cca panak na nadrz. To muzu pouzit? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19835&st=0&p=1391185&hl=+%E8erven%E1%20+nafta&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1391185 Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Tuto obarvenou naftu běžně kupuji do fabie SDI. Máme ji tu za 25 kč. Je to dovoz z německa a dokonce ji kluci nechali i otestovat a měla lepší hodnoty než nafta u některých benzínek u nás v česku. V česku tuto naftu nikdo neřeší. Horší je to kdyby tě chytili v německu při převozu, stačí aby tě zastavila hlídka a jak uvidí v kufru tuto naftu, automaticky pak kontrolují nádrž a pak jsou za to velké pokuty... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky